Monday, February 14, 2011

.gathering! gathering!

.

Salam.

Rasanya I yang paling lambat update kot. =.=' Bukan masalah tanak update, masalah nye I busy. Busy menghabiskan masa dengan ehem ehem :-P So, hari ni lah masa yang paling sesuai untuk I update. Gambar pun tak banyak. Ni pun curik dari belog orang lain.

Balik dari gathering, terus di serang batuk yang menyakitkan sampai rasa nak potong tekak neh T__T Nak cakap pun dah rasa tak best. Isk.. ni nak nanges neh.. Zzzz...

Overall I rasa best gile kot gathering kali ni. Macam tahun lepas, dalam beberapa belas yang datang. Tak sangka kali ni ada dalam 70 orang datang. Sangat sangat sangat terharu. (EH, macamana nak buat smiley yang mata berkaca kaca tu ek?)

Hee..sebenarnya kan, I SEGAN GILA time gath hari tuh. Ok, mesti korang cakap, Eh, Intan tuh memang gedik kan.. Hah, kan I dah kate, I memang gedik. Keh keh keh.

Aktiviti tak banyak mana time gath tuh. Memula ada lah ice breaking. Kenal kenal. Lepas tuh pergi main bowling. Tema - Longkang. Hak hak. Nasib baik ada beberapa orang yang mempunyai Super Power yang tolong I untuk mendapatkan markah sikit. Kalau tak, confirm kosong terus. Huhuhu. Platipus paling hebat :-P HH pun hebat jugak. Dengar ceta dapat markah paling tinggi :-P

Lepas bowling, pergi Subaidah. Subaidah ni kedai mamak yang berwarna pink. Sesuai lah dengan tema kiteorang, Pink & Biru. Ni je lah kedai makan yang paling dekat. Dekat sini, sempat la borak borak, gosip gosip. Lepas tuh ada lucky draw. Walaupun hadiah tak best, tapi harap korang semua puas hati lah ek.

Kiteorang tak ada sponsor. T__T Actually, gath ni dah lama nak buat. Mula mula ingat nak buat antara BLM jer. BLM ni terdiri daripada bloggers yang study dekat Melaka dan duduk dekat Melaka. Kiteorang first time jumpa time gathering tahun lepas dan terus rapat sampai sekarang. Lepas bincang bincang dengan Abang HS yang hot, kiteorang decide nak buat gathering bukan saja untuk BLM tapi untuk semua blogger yang ada dekat Melaka.

So, bila time nak beli hadiah untuk lucky draw, bajet tak dek. Tu yang hadiah tak best. Special thanks to HS, Cimi, Sara, Ana, Nurul dan diri sendiri (nak jugak haha) yang contribute dalam menjayakan gathering neh. I tau, gathering neh tak best. Sebab tak well prepare tapi I harap korang happy dapat jumpa dan raaaaaaaamai kawan baru.

Errr I update belog guna PC dekat Lab Computer neh. Orang tengah presentation dekat depan, I update belog. Keh keh keh. Internet dekat rumah sewa I sangat slow. Petang karang I balik Muar, I upload gambar gambar gambar ok. I tak sehat neh, batuk yang tak best, suara pun dah garau. Macho gila. Keh keh keh. Jangan demam dah ler. I neh dah lah lembek. Tapi rasa macam dah demam dah pun :'(

Sorry kalau terkurang, tak terlayan, tak tercakap, tak tertegur, tak tersenyum, tak terambil gambar. Feeling macam artis time tu sebab ramai nak amek gambar dengan I keh keh keh. Ok fine, I perasan :-P Tapi paling best, I dapat ambil gambar dengan Hizami (Intan gatal). Nanti I upload gambar k. Gambar tak transfer agik. :-P

Lastly, thanks again pada korang yang sudi datang. Bukan setakat blogger Melaka, tapi dari KL, Selangor, Johor, Kuantan dan tempat tempat lain. Korang memang best! ^.^ And also thanks to The Gorgeous sebab datang jauh jauh untuk support event neh. Korang memang gorgeous! *hugs*

Sesiapa yang dah update belog pasal gathering, boleh tinggalkan link dekat entry I neh k. Kalau dah upload gambar dekat FB, rajin rajin lah tag ek! :-) Eh, dengar ceta Aim nak buat mini gath lepas ni. Nanti roger roger lah ekk!

Sayang korang~
Bai!

24 comments

'Ikhwan said...

Eh orang muar ??

Intan Izzatul said...

besnya! nati kat utara pun ada jugak! :)

Nurul chumel said...

intan memang super power!!
besh2!!

mario dah malas... said...

ramai jugak ek blogger melaka ni...

..hizamirahim.. said...

haha.
zami dtg lambat!
x dpt nak memperkenalkan diri.
T.T

apa2 pon, gathering ni best.
:)

hakimfaridzul said...

bestnya!!!!
kena buat gak blogger gathering shah alam nih!
hak3

zarifahmr said...

even loser gila sebab datang lambat tapi gath ni bessst ! XD

Admiral Hafiz said...

sob3
seyes jeles


Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

Encik Psychopath said...

http://babipunyestalker.blogspot.com/2011/02/gathering-blogger-melaka.html

entry wajib bace ;)

misz FaTiN said...

Enjoy with this gathering.
:thumbsup: utk sis intan.. :)

emieysandra said...

ha'ah mmg gedik..
emiey dh wat, tp simple2 je..ngak da mood mau ngedate entri lor..

http://duniakuemieysandra.blogspot.com/2011/02/gathering-blogger-melaka.html

adrinaqamarina said...

jeles :(

A'IM said...

ahh silap2....anda bukan yang paling lewat update...tapi aku..hehe...sebab nanti ada special entry for this gathering
tunggu lah yer
http://kindofsoul.blogspot.com/

NOR ZAKIAH said...

terbaik la kak intan memang best ni dah update gak http://zakiahzahari.blogspot.com/2011/02/assalamualaikum.html#links :)

mera zati M.z said...

sy lagi lambat kot sis !

http://devilviernes.blogspot.com/2011/02/gathering-buang-masa-dan-duit.html

baru je update ni :PP

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

wah... bestnya...

waktu raya tahun lepas ingat nak g rumah sis intan, tapi tak jadi sebab ada beberapa perkara yang berlaku waktu tu...
nanti kalau sis Intan buat lagi, OE nak join...

macam seronok je... (n_n)

yayalya said...

waaa bestnya, awk pon pergi gak ea? waaa jeles2 ni..hihihi

♥ baby said...

wahhhh ! beshhh nyew , nana duk at melaka . so nty ley r join gathering yee yee ? *muke ta malu kot

syafiQakarim said...

best nye sis.
iqa rasa iqa tak penah join gathering
lagi.huhuh

NuSaNa NoSa 91 said...

bestnya.. time ni, keen ngah berhempas pulas kt lib, nk wat keje.. menci! huk3~ T_T

zool said...

last jam tak dapat pergi. ada keje..

✿ CikCimi said...

congratz sayang !
:)

platipus said...

lepas ni buat lg tau!

Cik Reena Tan said...

gile meriah gathering kt melaka.. :)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13