Wednesday, February 23, 2011

.happy birthday sayang!!! | edisi saya sayang ehem ehem saya

.

Salam.

Setel 2 edisi entry untuk birthday Cimi. Dan ini adalah edisi terakhir. Cheh, macam bagus jer budak Intan neh buat banyak banyak banyak edisi. =.=

Edisi 1 

Edisi 2

Kemana tumpahnya kuah, kalau tak ke nasik.

Kalau dah makwe dia gedik, pakwe dia automatik terikut gedik. Sabar jer lah nyahhh. Kikikiki. :-P Kiteorang celebrate birthday Cimi dekat KFC Jusco Melaka yang baru tuh. Lepas habis celebrate, pergi snap snap gambar dekat The Garden Jusco tuh.

Haish, duduk sorang sorang jer.
Tak de sape pun nak teman.

Ok tipu.
Sebenarnya berebut rebut orang nak snap pic dengan I.
I jer malas.

Lalalalala~~~ :-P

*perasan betul!*

Antara gambar faveret.
Sweet jer kan? ;-)

Tak tau ah asal semua gambar gambar I,
EH gambar gambar kami nampak sweet.

Mungkin sebab I yang men-sweet-kan keadaan kot
^.^

  Lepas tuh sesi karaoke beramai-ramai.
Sakit tekak I neh. 

Budak atas neh memang suka nyanyi.
Tau ah sore rock.

Walaupun rockstar, dalam hati ada taman, 
siap ada tukang kebun sekali. :-P

Kami bersama BETTY 
Bila dah penat, balik sudehhh.

Haish mesti ada yang tak puas hati cakap, budak Intan neh asyik dating jer dengan Super K. Dating jadahnya. Ni semua gambar wiken lepas time celebrate birthday Cimi. Kan I buat part by part. Kalau buat 1 entry jer, jenuh korang nak scroll :-P

Oh tamat edisi saya sayang mereka semua.
Jumpa lagi dalam entry entry lain. 

Bai! :-)

Aku rasa entry ni ringan jer, tak de ceta lebih lebih, tapi kena ada anonymous tak puas hati?
Tak paham betul lah. =.='

14 comments

Mr feckry said...

acara karok mesti tak tinggal

enyheartsdiamond said...

saya restu hubungan kalian berdua :))

miss u sis <3

✿ CikCimi said...

tak puas haty tak dapat naek betty ag.ckp dgn abg ajk dtg BB taw. :P

Lyaa Suriany said...

selamat hari lahir syg
eh salah
slmt hari lahir cimi
happy sgt tgk u happy blk yunk

emieysandra said...

biarkn je la org yg jeles tuh..
sweet sgt tgk sis & super K, dah ade Betty, bestnyer..

starzieti said...

sweetnye korg ! :)

ehem2, intan makin tembam. bahagie ye. hehe

Cik Jari said...

yeah..senyum selalu..:)

mera zati M.z said...

HEHEHE sukeeee gambar2 sis sume sweet2 aihh :))

syafiQakarim said...

cepat la kawen.
cepat la kawen ;p

nairaariaa said...

sweet nye...huuu...mmg da sweet,bt pew2 pom ttp sweet n original..he~

suffer8zine said...

wahhh happy birthday juga

Terkini : Pesta Kaut Beras Di Highway

eykameow said...

dia jeles kot sisss. huhuhu
sis, semoga terus bahagia! :)

Syazwana said...

orang mana suka tengok kita senang intan..kan kan kan :D

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

biase lah tu sis . Tak sume orang suke kite kan . Selamat berbahagia sis ! :)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13