Saturday, February 5, 2011

.intanurulfateha tuh memang gedik pun

.

Salam.

Fuhhh penat sungguh. Balik rumah, terus ngadap lappy. Rindu fesbuk dengan belog punya pasal. Nak mandi pun, terpaksa KIV dulu. Hihihi. Check komen dekat belog, check komen dekat chatbox, then tertarik dekat satu komen tu. Jap ekkk, I nak print screen.

Tengok yang atas sekali ek.
Dia guna short form. Meh I translate

"Sejak sis couple dengan K, saya tengok sis macam gedik. Hehe. Sorry to say la"

Alalalala kenapa baru perasan dik oi yang sis neh gedik =.=" Sis memang gedik dari duluuuuuuuu kot. Pergi baca entry entry sis yang lepas lepas. Thats my nature. Kalau kat luar (alam realiti), sis lagik gedik oke. =.=" Kalau tak caya, pergi lah tanya blogger-blogger yang dah pernah jumpa sis. Sis neh, gedik dan MANJA. Ekekeke. Perasan sungguh. Ngaku diri sendiri manja :-P Maaf lah yer kalau anda tak suka sis gedik. Tak tahu lah nak jadik perempuan tak gedik. Kang orang cakap hipokrit pulak. Ye tak? :-P

Dah lama tak gedik gedik letak gambar soang soang dalam belog. Ye lah, sejak sejak ada Super K neh, asek letak gambar berdua jer :-P Heh, pasni mesti ada orang claim I gedik lagik kan? T___T

Tapi kalau gedik dan comel, kira oke apa.
Pakej 2 dalam 1 :-P

Best lah jadik gedik. Lagik3 gedik depan camera. Berusaha buat muka comel depan camera. (Walaupun hakikatnya, memang I comel pun.) Lalalalala~ See? Kan I dah tergedik. =.=" I dah cakap, ni memang perangai I. Isk.. Tolong lah maafkan I, pacal yang hina ni.

Ni semua Chacha punya pasal.
Dia lah ni hasut I jadik gedik.

Susah ada adik yang gedik neh.
Kan I dah terjebak :-P

23 comments

cik nadya said...

intan!!
fedulik la dorg nk kate pe..
mulot org :)

kEy said...

haha....sporting abes sis ni!

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

follower bru tuh..hahaha

♥_♥tieha♥_♥ said...

sis!ignore je pndpt tu..org xbtul2 knl sis la tu...

btw, yeah! u r beatiful naturally..everybody's perfect sis!

n hey! u look cute in all those pics!like like like!!!!;)

plok cium chacha ye!tiga kali!hahaaa

mysara said...

mcm2 kn org ni..
asalkn sis bhgia sudah..:)

Encik Tikus said...

yeah intan yang aii kenal memang gedik gedik.. LOL

♥TanpaNama♥ said...

mst dia bukan follower setia u. tu yg x perasan u mmg gedik dr dulu kan darling?...

perempuan mmg kne gedik. mcm i, gedik ngn hubby. heh heh...

gedik xpe, janji u baik...

hati tisu said...

boleyh tahan sengal ! wakakaaa

taz said...

jeles la tu kot. heee. sis comel sgt gambar tuu. nak ngorat bleh? HAHAA

hani syahida said...

hehe..lawak la awk ni..maybe u should blog about him less frequent ;-) (just maybe)

♥Ismi Huda♥ said...

ala sis.. biarkn je org tu.. dengki la tu kot.. bt ap nk hipokrit.. kan kan.. just be urself.. sokong sis~! :)

cik lya said...

lawa la pix2 intan ari ni :) nape ek????em..musykil ni..haa..nak tanya pasal ads kat blog intan ni.nak bayar bape sebulan?nak try laa..mcm bes je

eykameow said...

hahahhaa haaaaa dengar tu dekk...ni nak bgtwu..dia memang gedik pun kat luar...tetttt! :P

p/s: sis lens ni sesuai habis ngan sis!!! siyess!

nurul naeimi said...

sis intan ta gedik ! :) suke tgk sis and super K sbb u all so loving !

sharamli said...

oo..kak intan gedik ek..takkan la!

the polaris said...

sis nak taw x?
since bukan makin gedik, tp sis makin berseri2 taw..seriously,,pastu pp da chubby da,,da xcengkung da..I'm happy for u. congrats~! <3

Me NJS said...

bguslah kkak ni..slalunya klau orng dpat kmen mcm tu trus ngis..i like ur style..

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

tetibe salahkan adik eh? ape kah?

Nurul chumel said...

hahahahah!!
intan buat ai gelak besau ohh!
bukan ke gedik tu best??
Ai pun try nak jadi gedik la..
intan..tolong ajar ai.. :D

Miss Yaty said...

pasal gedik pun orang leh jadik isu jugak kan...hihi..

ada ramai lagi blogger yang gedik tapi miss yaty tak kesah pun sebab dah nature perempuan memang gedik..miss yaty pun gediks jugak...hihi

kalau lelaki gedik tu baru tak boleh blah..hihihi =,="

Wilayah Cik Hana said...

rileks la sis..biar je ka dorang tuh,jelez kot..

Ehh!!Blogger said...

haha

Mya Amira said...

heheheh...
lawak, cool gler jawab soalan ^^

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13