Tuesday, February 1, 2011

.JB, tunggu kedatangan kuuuu~~

.

Salam.

Weeeeee~~ Esok pagi pagi pagi nak pergi JB! Yeayyy!!! Dapat lah jumpa Super K tersayang since dia ada dekat rumah mak mertua I dekat JB tuh. Hihihi. Actually nak pergi JB sebab nak visit housemate rumah sewa I yang baru deliver baby awal Januari lepas. So, sambil menyelam, minum lah air sikit kan kan? :-P

I pergi dengan beberapa orang kawan lain. Dalam 5 orang. Bf kawan I yang drive. I tumpang jer kereta dia. I sebenarnya tak berapa familiar dengan JB. Even I orang Muar, rasanya dalam setahun tuh boleh kira berapa kali pergi JB. Tahun lepas, tak pergi langsung kot. Lain lah dengan KL. Dulu, boleh katakan setiap minggu I turun. ;-P

Actually Super K busy esok. Suppose dia nak kena pergi Segamat dengan kazen kazen (Bujang Senang), nak tolong uncle dia bersihkan rumah sebab banjir baru baru ni tapi dia postpone semata mata nak jumpa I. Eleh, rindu I ler tuh :-P (Padahal I yang mintak tolong dia tunjukkan jalan dekat JB. Huhu)

Fuhh eksaited nak pergi JB. Bukan eksaited sebab nak jumpa Baby Sabrina, tapi eksaited nak jumpa Super K. Kikikikiki.

Gatal betul budak Intan neh :-P

12 comments

dyah pinky! said...

wah, best la sis. hehe.

:)

eykameow said...

best nya dapat dating je :(

.:: Suhaidah Tan ::. said...

sis slamat berbahgia hehhe...lme tak komen2 kat sni

♥yaya budak suka embun♥ said...

hehe
sweet...
sis..kem salam peluk cium kat baby tu taw :D

taz said...

take care sis. have a safe journey. :)

Mr feckry said...

bile ek nak pe JB

Paan Ovrtd said...

Gathering Heidi tu tak tau citer pun...link?

/Dayah/nurul/dayak said...

peace la sweet :)

✿ CikCimi said...

nk ikot jgk g jb. mane aci nih.

applemasam said...

adehh...rindu plak zaman zaman kapel..=,='

Amy Abdul Rahman said...

super K is you everything :) hehe

mira.una said...

ooh
akhirnye
sweeet la sys XD

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13