Saturday, February 26, 2011

.kucen pun tau sayang anak!

.

Salam.

Di suatu petang yang hening, I dan Super K beserta adik dan kazennya berjalan jalan di taman bunga yang tak berapa ada bunga, tiba tiba hujan turun renyai renyai... Tapi tiba tiba hujan renyai itu bertukar menjadi lebat. Dem. Cepat lari lari ke gazebo berdekatan. Tapi lepas tu, hujan lebat itu bertukar menjadi renyai semula. Haish, main main pulak hujan neh! Grrr!

Lepak lepak dekat gazebo sementara menunggu hujan teduh. Then ternampak seorang ibu berlari lari menyelamatkan diri dari hujan. Di belakang si ibu kelihatan seorang anak kecil, di percayai anak si ibu tersebut. Oh yer, si ibu itu ialah ibu manusia yer, bukan ibu kucen mahupun ibu roti =.='

Kedengaran suara si ibu menjerit jerit memanggil si anak supaya cepat menyelamatkan diri dari terkena hujan. Di khuatiri hujan itu bertukar menjadi hujan batu. Hihihi. Yang membuatkan I rasa tak best masa tu ialah, 

"Apesal si ibu tuh nak jerit jerit panggil anak dia? Apesal tak dukung jer? Budak kecit tuh nanges nanges lari lari sebab ibu dia tinggalkan dia. Terkedek kedek dia lari sorang sorang dekat belakang. Budak kecit tuh kecit lagik.. Lebih kurang macam adik I, Chacha.. Haish, kalau I jadi si ibu, I dah dukung budak tuh, selamatkan diri kami berdua bersama-sama. Sweet kan I? Kikikiki :-P Tapi dem ah perangai si ibu tu. Selfish! Rasa nak pergi dukung budak tuh je time tuh.. Hmmm~~"

Kucen pun tau sayang anak tauuuu!!!

13 comments

zuk zuhaiza said...

hehe..kelakarnya si ibu tu..

Syafiq Rosli said...

yeah..binatang jugak ade perasaan kan..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

selfish mum ! eeee . tak baek wat anak kecit cam tu . =.="

suffer8zine said...

siapa x sayang anak

Terkini : Akuarium Paling Kecil Di Dunia

✿ CikCimi said...

mmg selfish.
hish.
sengal ubi betol.

emieysandra said...

shian dak tu..sis dkung je la, bia termalu mak dak tu..

Nazatul shima said...

la...siannye kat si kecik tu..nasib baik xjadi pape kt budak tu..ish..mmg selfish tul mama die..hmm

Princess said...

lain kali akak lempang je mak die laju2 =P

SyahmiFikri said...

mak die nak ajar anak die lari koet!!
hehehe

aLya said...

ishh..cam mak tiri jek..cian budak tu :(

syafiQakarim said...

aha..agak selfish di situ.
anak kecik lagi padahal.
dok jerit suh lari.ingat atlit apa.
haha.ok.sis memang suweet ;p

Puan aiNa Rahman said...

eh² ade ke camtu..sian kot kat budak kecik tu, ish,.tak patot!

bukudiarysofea said...

kuceng pon tau syg ank die an? an?
so bole la sis g bela kuceng pasni.. hihi

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13