Thursday, February 10, 2011

.sambutan yang luar biasa! | Gathering Blogger Melaka

.

Salam.

Sebenarnya I tengah makan nasik tapi I benti kejap sebab pedas. Asal ek asal nama sambal je, mesti pedas. =.=' Lepas tuh I terus on lappy, dan terus taip entry ni. (Ade kena mengena ke? Huhu) Ok, straight to the point. I nak update pasal Gathering Blogger Melaka pada hari Sabtu ni.

Sumpah I neves ok sebab SETIAP HARI mesti ada orang sms atau call I untuk confirmation tentang gathering tuh. Ramainyaaaaaaaaaaaaaaa lahai yang nak datang. Mula mula ingat biasa biasa jer. Tapi tak sangka ramai yang memberikan respon yang baik. Korang memang best lah! Hihihi.

Tak sabar nak jumpa korang dekat MIBC tu. MIBC stands for Malacca International Bowling Centre. So, I harap sesiapa yang dah confirm-kan dengan I yang korang nak datang tu, 1230 tengahari DAH KENA SAMPAI. Bukan 1230 pm baru nak gerak dari rumah. I sekeh sorang sorang kang :-P Yang belum confirm, nak terus datang sana pun tak pe. Ok? ;-)

Tema adalah BIRU dan PINK. Pink tu harus ada ok. Biru adalah warna tambahan. Kuikuikui. So, kalau takdek biru dan pink, tak leh masuk. Ok tipu. I tak kisah pun pasal warna tema cuma kalau ada, kan nampak lagi comel dan seragam ;-) Dan insyaAllah, ada wartawan dari akhbar tempatan yang akan datang. Glemer lah Blogger Melaka pasni :-P

Bagi yang tak ade transport, contact contact lah sesiapa yang nak pergi. Tapi kalau naik kenderaan awam pun tak pe gak. Bas banyak lalu kat tempat tuh. So, no worries k. Blogger dari negeri lain pun boleh datang jugak. :-)

Antara aktiviti, Ice Breaking, Main Bowling, Makan Makan, Lucky Draw, Sesi Belajar Buat Kartun Bersama HS, dan Sesi Soal Jawap dan Kongsi Ilmu tentang Blog. Kalau ada masa lebih, boleh kita pergi naik boat dekat Tasik berdekatan. Lepas tu, aktiviti sampingan, boleh cari boipren atau gelpren baru. Kikikiki :-P 

Kalau I tak pergi, aci tak?
Segan lah, ramai sangat yang datang.
I neh dah lah pemalu :-P

Tapi seyes, jangan pelik kalau Sabtu nanti, tengok I tiba tiba jadi pendiam. Tu maknanya I neves. Tegur tegur lah ekk. So....

Jumpa di sanaaaaaaa!
Pakai baju cantik cantik cantik tau! :-)

22 comments

HafizRahman.com said...

damn....i jeles....damn3x

fiqkbe said...

sedih nyer x dpt join.... :'(

♣dya aien♣ said...

dear!!!!
seronok nye!!!
hadui..
jeles kot..
i kt penang..
aaaaaaaaaaaaa...
nk p nk p..
tp jao la pulak..

*Miss Geli^ said...

nanti kim salam kat HS ye..

dia ensem kan??
dah la ensem, pandai melukis plak tu..ai loikee..hahhahaha

tomatokering :) said...

wahh~sukenye ek .. siap ade org sotkabo lg nk dtg . femes2 .. he

joegrimjow said...

wahaaa
dah lama xjoin gatherin
;(

gud luk
=)

budak kampong said...

~ *Miss Geli^ : A'ah..Hs tu mmg hensem sgt la.. Aku yg terpaksa mengadap dia hari3 ni pun still xlepas pandangla.. hensem sgt sehhh...(Sambil pandang ke atas dan tgn ke dada)

sab said...

wah. sab myb pi melaka sabtu nieh. haahah.

starzieti said...

jaoh laa..-,-

♥CERITA.JIWA.ADLIA♥ said...

wah..!! mesti best kan..dengar kate ramai yg join..dlam 30++ yer..hehehe..suke2..tapi nerves pn ad nie...auwww malunya...=)

Azmi said...

wuwu.....tiba2 macam segan jgk...ramainya...dah brape org??

Cahaya Kehidupan said...

uwaaa...sedih betul sabtu ni ada hal...macam best je...huhu terkilan nya...=(

cikpepel said...

ala..jauhnyee

niDa said...

aaarrgghhh siyes rasa nak pegi... uwaaa...... tgh pk nak ajak sape. ade x org nak amik saya kat shah alam je.. wuwuwuw....

zarifahmr said...

yayyyy !XD

eykameow said...

pukul bape??

SyahmiFikri said...

wah.. serius best kann..

neway njoy dat gathering yea.. lalala

merahitujambu said...

tak jemput pon..

ewanrani said...

salam kenal
wah bestnya aktiviti nie...
seronok je nampaknya...

SiPetani said...

nice gathering!

maCy said...

macy tak pegi ;p

Firdaus Kasim said...

ada blogger hebat yg join x?

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13