Tuesday, February 8, 2011

.update gathering @ melaka, 12 feb!

.

Salam.

Debaran semakin terasa. Tak sampai seminggu lagik Grand Gathering akan berlangsung. Wah! Grand lah sangat kan? Heeee~~ So, tempat dan hari semua dah confirm. Bagi yang tak tahu lagi, meh sini I nak bagitau.


12 Feb 2011 (Saturday)
12.30 PM
Restoran KFC, AEON Jusco Bandaraya Melaka
Bowling Centre MITC, Ayer Keroh
(Perpindahan tempat adalah disebabkan KFC tuh tak dapat menampung bloggers yang ramai) 
Ada penambahan!
TEMA : BIRU + PINK

So, datang lah ramai ramai. Pakai lah baju biru ke, seluar biru ke, seluar pink ke, baju pink ke, tudung belang belang biru pink ke. Suka hati lah. Janji ada tema biru dan pink. Ok! :-P Kalau tak de gak, pakai lah apape pun. Jangan lah sampai nanges nanges dekat mak nak beli baju baru. Kang mak korang carik I pulak kang. =.='

Ada lucky draw, ada hadiah misteri. Tukar tukar pendapat pasal blogging. Boleh belajar lukis katun comel comel dari Heidi Shafiq guna Paint. Dan I pulak boleh ajar ashane nak buat header transparent. (Perasan macam hebat sangat kan? Huhu) Nak belajar pasal Nuffnang ker, edit belog ke. Kan kan?

Nanti I bawak netbook buruk I. So kalau nak tanya apa-apa pasal belog, boleh la I ajar apa yang I tahu. Ramai blogger yang dah sms dengan I untuk confirm-kan yang mereka datang. Ada lah dalam 30 orang. Hihihi. :-)

So, kalau nak tanya apa-apa,
boleh call atau sms I ok!
0127186471

Bawak lah kawan ramai ramai.
Bawak Ketua Kampung sekali pun tak pe :-P

Ok, jumpa di sana! :-)

40 comments

FH said...

wahhh nak join.. tp i tak sms lagi. nnt da betul2 comfirm i msj . :)

Hati Tisu said...

wa keje dat tym r kak :(

♥CERITA.JIWA.ADLIA♥ said...

wah tak sbr lah pulak nk pg..boleh bwk kawan kn..?hehehe

emieysandra said...

suke3..
~_^

applemasam said...

biru pink????
kenape kah????
T_T

saidatul_syamin said...

u,u,u.
i nak join jugak
x de kredit nk msg ;(

sharamli said...

kak intan.
kitew nak pergi.
keh3

fadhdeela said...

bestnyer gathering!! kat melaka lak tu :P

Meh singgah: Kenangan Di Teknik Jasin!!

NynaMysarah said...

sayaaa xsabar :P

Heidi Shafiq said...

pesal i x dpt pun copy pic ni.. lovely!

Heidi Shafiq said...

baju hitam itu HS !

baju hitam itu HS !

baju hitam itu HS !

baju hitam itu HS !

baju hitam itu HS !

kacak kan? :P

AMOI KUSUT said...

hehehe.
ketua kampung i bz, so dia xley ikut.
bila nak buat mini gathering kat jb lak?
nak join...
hehehe..

LORD ZARA 札拉 said...

Pink?

Pink?

Ok, pitam~

T__T

Nurul chumel said...

haha. ni kan time kita decide nak pergi minum kat mana lepas makan kfc..rindu time tu.. :)

sha rosemary said...

nak pergi, tp sha stay kl.
takpe takpe,
kalau free sha nak pecut ke sana jumpa intan dan HS :)

zarifahmr said...

aku nampak heidi ! hehehe
emm nak join gak tapi ade program kelas kat wonderland..pukul bape ek intan? nak try datang gak lah ;)

zarifahmr said...

pfffttt, tak perasan kat atas tu dah note 12.30 pm ;)

* QaSeh BoNda * said...

loh kat melaka ke..huhu..br balik dr melaka.bile dtg KL bgtahu..leh jumpe disini pule..=)

✿ CikCimi said...

xnk PEGIII ! ramai sgt. maluuu~

✿ CikCimi said...

cop ! copy entry ea. :D
malas la nak taep.
buzy giler.

Are-Gya said...

zetty join x?

zool said...

sampai lambat sikit dlm kul 1 lebih.. harap2 masih ada lagi.. lagi satu tema tu tak dapek nak ikut la.. baju ungu je adalah

Zyash said...

Macam best jer...Nak jOin..anti dah confirm zyash sms OK...hehe.

JOM TUKAR BANNER BLOG

Ehh!!Blogger said...

grrr...jauhnyaaaaa

Ehh!!Blogger said...

dah kongsi disini=)

http://ehhblogger.blogspot.com/2011/02/gathering-melaka-12-feb-2011.html

suffer8zine said...

huhu mcm nk g tapi dari kl x tau tempat nye, naik bas tau la, huhu

Terkini : Fakta Menarik Tentang Tidur

cik bihah said...

kak intan nak copy gmbr.. hahaha nak ajak owg nie ;))

emieysandra said...

pindah tempat?uhuk3, jauh gak dr tmpat sy nih..

enyheartsdiamond said...

saya bukan blogger melaka tetapi bf saya org melaka, boleh join ka? :p

chenta said...

bowling mitc? dekat je dgn umah i..tapi malu laaaa! :P

Nurul chumel said...

@emieysandra

emiey, u dtg dari mana?

bun said...

alah

bestnyer

dah dekat da

tapi segan la nak join

Lelord said...

cam best jek, balik2 coti mesia jumpe bloggers...kena tya darling kalau dia nak anto.

NynaMysarah said...

weehee, kak intan! please take a note! nyna bawak 2mbe nyna tawww! ;)

emieysandra said...

@Nurul Chumel
i kat Durian Daun..meh la ambik..uwaaa ;)

Azmi said...

weh aku nak tambah tema boleh nak meriahakn suasana...kaler kelabu boleh??
haha......
tadi dah konfirm dgn intan..kah3

mera zati M.z said...

yeayyy sy dah gedik2 call sis intan tadi... insyaAllah jadi g !! :PP

DanieL AdiE said...

Wah..best2..ramai yg join...

DanieL AdiE pon join!

n@iem88 said...

aku seronok taw ader gathering nie
nak2 main bowling yang aku mmg handal
tapi aper kan daya, aku x pulang ke rumah.....

athirah said...

menarik ni....... mmg plan nk jenjln melaka.. insyaALLAH join.. =)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13