Tuesday, February 1, 2011

.yang lama tetap di hati =)

.

Salam.

Tensen gila I semalam sebab handphone I tiba tiba jadi baru. =.= Bukan beli baru tapi handphone I hang lepas tu auto-restart lepas dia macam reset ke baru. Alaaa...ashane nak explain ek. Korang paham paham lah sendiri ek. Huhu.

Segala bagai themes, fonts dan software I hilang begitu sahaja. Lagik dasat dari chipsmore. I dah tensen dah. I cakap dengan Super K, I nak handphone baru. Dia nak belikan 89 buah blackberry. Bagus punya pakwe. Hihihi.

Lepas tu, semalam I godek godek balik handphone Nokia e72 kesayangan I tuh. I try buat balik font comel comel dan sms conversation. I refer balik tutorial yang I buat. Hihi. Nasib baik I ada buat tutorial. Sekelip mata jer dah jadik macam yang lama! Hoyeah hoyeah! Ok tipu. Berkelip kelip mata jugak lah I buat. Tapi yang penting, I puas hati.

Dan semalam jugak, I try buat theme sendiri melalui satu website dari internet. Kawan I yang ajar. Bagus betul budak ni. Dah lah single, hensem pulak tuh. Ada yang berminat tak? Meh hantar resume dekat I dulu :-P

Ok sambung. So, I pun godek godek lah website tuh... Dannnnnn....

Tadaaa... Jadik lah theme baru!

Ni bahagian Menu.

Ni pulak, bahagian message.

Yang ni font lama yang I guna. I nak guna balik font ni, tapi carik balik, tak jumpa. Arghh tensen tensen. Font I yang sekarang ni gemuk gemuk. Tak best..~~ Oh yer, kalau korang nak print screen dari handphone korang, boleh download software Screen Snap dari SINI. FOC jer :-)

Tapi apa-apa pun, I sayang handphone e72 I neh. Sangat banyak sentimental valuessss :-) I love u much sayang!

I cakap dengan Super K, handphone I dah ok. Dah tak payah beli baru. Lepas tuh dia cakap, "Alaaa...abang dah order dah BB untuk sayang.. Terpaksa cancel lahh.. Hihihi"

Eleh Super K...
Mengada mengada...
Smack down kang! ;-P

18 comments

Mejuez said...

:)

sharamli said...

kitew nak anta resume la kak intan..
b0leh?

nanie said...

kalau guna ownskins,mmg puas hati kn sis

kertas dan plastik said...

xpela..klu super k dah order reserved for me la ye kakak cantik :P

namesayekeyla.blogspot.com
*tmpg promote blog*
HAHA

twinkle twinkle said...

sgt comel ;DD

Heidi Shafiq said...

Nokia4 i ni pun canggih gak.. mampu gayut dgn awek cantik lebih dr 3jam.. hebat x?

Amy Syaquena said...

salam kenal..

singgah dan follow jemput ke sinar raudah ye..

syaza kelyza said...

kalau print screen untuk hp laen camne ae sis ? boleh ke ? :)

YB Raz said...

pening kepala kalau guna theme huhuhu

nina suhaina said...

wahh..nak blackberry sebijik gak. ekeke..

dark r0se said...

suke buat lawak eh? gud info neh..nak wat jugak~

ahsfantasy24 said...

nice theme..!
lame da xjnguk cni :)

Cahaya Kehidupan said...

cantiknya theme buatan sendiri...i pun nak buat jugak la....thanks for sharing =]

ULtradya said...

br nk mintak sedekah ja hp lam tuh kat i..heheheheh

cik nur said...

sis mesti slaloo ingt dekat super K kan ialah banyak jer gambar super K kan ^___^

MQ said...

sis intan, npe sy xley download theme yg sy wt kt ownskin 2 ek? pls help me

✿ CikCimi said...

eh, kalau e71 bole wat gk x?
:P

mera zati M.z said...

suka entry nih ..sebab banyak info sy dpt.. hehe TQ sis intan !

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13