Tuesday, March 22, 2011

.aku tak halalkan

.

Kerja dah siap buat.
Tapi payment baru half di bayar.

Kerja dah lama siap ok!

MODE : HILANG SABAR.

Bukan sekali aku remind kau.
Bukan sekali aku sms kau.
Bukan sekali aku email kau.

Dan bukan sekali kau mintak num account aku
dan bukan sekali aku bagi.

Kalau nak bisnes, buat betul betul.
Jangan main main.

Aku tak hadap sangat duit kau tuh.
Sebab aku banyak lagi income lain.

CUMA KAU PERLU TAU ADAB BERBISNES.

Ok sayang? 
:)

18 comments

kata kila said...

annoying gila perangai dia ?

Mashitah Rahim said...

ni ape citer ni sis?
ce citer, ce citer...

♥yaya budak suka embun♥ said...

pergghh..blogshop mana tu sis :D

emma said...

naseb baek.....
ingatkan tak mau halalkan pizza mlm tadi....
kite curi 1 slice tau...
hahaha.... (ana yg bagi green light)^_^

EzSyA said...

hampeh je...xbaek wat gitu kan sayang~~alahaiii



^SyASyA SaNi^

suffer8zine said...

fuhhhh, cool okesss

Terkini : Lagu Untuk Blogger Dari Band HUJAN

eykameow said...

haih nextime sis kene amek duit penuh baru bisnes leh jalan :)

Mr feckry said...

manusia ni nak untung je..halal haram tolak tepi

Syafiq Rosli said...

chill ok..:)

cikpia said...

nie marah ka sayang ni? tak paham!!!!

Heidi Shafiq said...

kite bako je rumah kak limah tu.. kite bako! kie bako!

sW33tdARLiNG said...

laaa... sabar yerk...
nak ckp byk pun tak tahu ujung pangkal cerita hehehe

Mya Amira said...

patut tukar password, tgu sampai org tu byr penuh.. hehe..

cik bihah said...

uikz ada jugak org camtue ye kak.. Bihah baikkan?? cepat semua..hehehe ;))

syafiQakarim said...

da sis.
abaikan.buang semua.susah
ckp dengan org yg x reti selok
belok bisness ni.haha.
chills2...

Noor Wahidah Mahat said...

salam..

wah..nice blog lah...salam perkenalan dan salam singgah ke blog saya..

TQ

WidadCutieyGirlZ StorY said...

relax k...

✿ CikCimi said...

garangnye KAKAK kite nih.
=.="

*law hari3 mkn kt kdai murah tuh msty jimat duit. T__T

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13