Tuesday, March 1, 2011

.dear love

.

Dear Love,

I’m sorry if I can be a little bit impatient, annoying, and pain in the ass. But I want you to know that I love you and only you and no one else! You will always be my favorite topic to talk about and I love your smile. You will never be replaced and I hope we will last long. We’ll never know what the future might bring so, I promise you I will never let you go :’)

Loving you always, ME 

5 comments

tyka chou said...

hope you guys last FOREVER sys, :)

eykameow said...

sweet sangat sangat! lagi2 smbil dengar lagu aishiteru :') semoga berbahagia sis.

p.s : gmbr tu pun manissssssssss nya lahai! sis cute bangat!

nama saya katy cat...hahaha said...

just nak pesan...
sikap!!!
i tgk sikap u sama dgn masa couple ngan hairi...u kene muhasabah diri...apa yg silap dlm diri u bila bercinta...
apa yg u tulis itu lah kenyataan nye...u xboleh ubah sesorg yg u cintai mengikut citarasa you...u kene terima seadanya...apa yg ada pd diri dia...adalah seblum dia ada dlm hidup kamu...kamu patut belajar menerima n memberi baru hubungan itu tidak akan membuat kamu sendiri sakit n menanges...sbb ianya punca nya jugak dr kamu...

ok intan...gud luck dlm percintaan...ubah sikap itu yg utama...dont be to annoying...

♥ QaseH ♥ said...

kiter shuker la awak ni dhn incik K ni,,,heheheheh

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

beb, u have to be tolerate banyak sangat dengan lelaki. kena sabar banyak-banyak. tapi hubungan baru nak mula ni memang banyak dugaan.

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13