Tuesday, March 15, 2011

.eh, ni wedding siapa sebenarnya?

.

Adik....
Adik ni pengantin perempuan ke?

EH, TAK LAH!
Saya pengapit jerr..
=.='

Ker,
Memang I over dari pengantin?
T____T


HOI!
MANA ADA!!!

Pengantin lagik over okeyh! :-P

Tapi I rasa I memang over pun.
Keh keh keh.

BUKTI???
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Main baling baling bunga.
Feeling macam I yang kawen.
Hak hak hak


Seeeeee?
Kan I dah cakap, I neh pengapit jer.
Huhuhuhu~~

Thanks Namie & GF for this picture :-)

Banyak gila gambar yang I dapat. Bukak jer email, beratus ratus email masuk. Ok tipu. Hihihi. Ada lah dekat 10 email yang kesemuanya attachment gambar perkahwinan. Meh layan beberapa gambar. Yang lain lain, nanti I upload dalam FB ek!


Kan best kalau Syida dan Eny pun ada :-)

Heeee buli Akmall! :-P

Dari kiri,
HairiEykameow, Me, Hana dan Che Arm.

Pojiepooh pun ada tauuu!
Beliau kawan kakak I masa dekat UMT.

OH YER!

Tapi cuma Sara & Cimi jerr...

Mana yang lain???
T____T

HS pun tak datang.
Mencik!

I tengah feeling nyanyi lagu
"Pelamin Anganku Musnah"
Keh keh keh.

ROSAK MAJLIS 
=.='

Us with Pengantin~~~

Terima kasih sangat sangat kepada mereka mereka ni semua sebab sudi datang ke rumah I yang buruk neh. Dah lah buruk, jauh dekat pedalaman pulak tuh. =.='
TERHARU SANGAT!

Nanti I kawen dengan Super K,
korang kena datang tauuuu!
:-P
Pssstt!
Super K tak de dalam entry ni sebab 
ni entry versi kawan kawan.

Tunggu versi sayang sayang 
pulak ekkkkk 

18 comments

Amy Abdul Rahman said...

kalau kak intan kawen, amy nak datang buleh? ;)

♥yaya budak suka embun♥ said...

sweet..mmg mcm pengantin. hoho

emieysandra said...

mane super K sis? xnmpak pun..huhu

HaFizaH aYu said...

dah mcm pgantin la...insyaallah xlama agg u plak naik pelamin

NuSaNa NoSa 91 said...

cepat cepat smbung~ ^_^

enyheartsdiamond said...

saya nak datang tapi keadaan tak mengizinkan.. biasalah.. pelajar :|

tengok sis karaoke, teringin nak karaoke reramai :DDD

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

sis kawen nanti , confem datang ! :)

Encik Psychopath said...

I ade. yey !

sharamli said...

kite nak entri versi sayang-sayang sekarang jugak!

suffer8zine said...

heheh pengantin sape tu
Terbaek! : FrenzyFM on Media | Mangsa Banjir Dapat Kereta | Ayam Berkaki Empat Ditemui | Video Tsunami Di Jepun

Liya Laa said...

cantek.. nampak jugak la kak intan over cam pengantin hahah :p

*gurau jer syg :)

cik nur said...

1)hurm kalo sis kawen insyallah nur smpi
2)eyka nampak comel bila pkai tudung :)
3)tak sabar nak tggu entry dgn super K plak

Nurul chumel said...

err.
jeles.
nnt intan kawen kita dah ade kete!
kite pegi sendirik!
huhu!

Mr feckry said...

ceh nape lu nyanyi lagu tu

cik lya said...

mang intan over tapi maintain cute la beb..hih..but nape hairi nmpak kurus?????jawab jawab jawab

Heidi Shafiq said...

nt i kawen ngn Hanis Zalikha u dtg tau..

lovetobetauke said...

bile pulak akq nak akwen ni.da ta sabau la.

CtMuni said...

ni la sy ske blog u.. byk versi..he3

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13