Monday, March 14, 2011

.i'm NEXT! =)

.

Salam.

Untuk apa-apa majlis, I memang takkan boleh dipisahkan dengan camera. Snap sana, snap sini. I akan usung sling handbag I kemana-mana jer. Dalam bag tuh haruslah ade 2 bijik handphone camera dan purse. Nak beli digital camera atau DSLR tak mampu lagik. T___T

Tapi semalam kakak I cakap, "Angah, pengapit kena duduk dengan Along jer. Mana boleh pegang handbag". Dem. Siapa nak pegangkan handbag I neh? Terus call Super K, mintak tolong dia pegangkan. Walaupun dia ada dekat rumah I, tapi I dah tak tahu dia dekat mana. Berduyun duyun orang datang semalam. Sangat ramai.. Time I kahwin nanti, ntah macamana. Huishh tak sabar! (Gatal)

So, tak dapat lah snap guna camera handphone sendirik. Gambar banyak dalam camera kawan kawan dan camera photographer jer. Tunggu jer lah doang semua upload dekat fesbuk yerr.. 

Intan Nurulfateha VS Intan Nurlemsha

Mesti korang nak cakap kakak I lagik cantik dari I kan kan? FINE! Dah dia pengantin, memang lah dia cantik! Grrr~ Gambar ni masa lepas nikah. Semua orang tanya I, "Kenapa Angah tak ikut tema?" Errr..tema GOLD & MAROON. Tapi I pakai PINK. Hakhak. Tapi masa kakak I bersanding, I tukar lah baju lain, ikut tema. I pakai kaler CREAM. Takkan nak pakai GOLD, nanti lagik cantik dari pengantin. Keh keh keh. (perasan)

Ada la beberapa keping gambar yang I sempat kidnap dari digicam kakak I. Mari kita sekodeng! Tapi un-edited version. Malas I nak edit bagai.

Ini pelamin kakak I.
Santek kan?

Tapi...
Pelamin anganku musnah. 
=.=' 

Boleh pulak time karok I nyanyi lagu tu semalam.
Keh keh keh.

Dah semua orang ingat I tengah kuciwa.
Hua hua hua.

Ahmad Firdaus VS Intan Nurlemsha

Our family, sedondon gituh :)
Dari kiri, Adik, Angah, Mama, Chacha, 
Abang Apis, Along, Abah

EH, MANA ADIK I, YEOP?????

Errr...
Asal I nampak gemok dan buruk.
Ni gambar CANDID ok! :-P

Ni masa nikah.
Nikah dekat masjid depan rumah jer.

Ni salah satu gambar outdoor.
Yang lain, kena tunggu sebulan lagik.
Sebab photographer tak siap edit agik.
=.='

Lastly, gambar faveret. :)
Me & My Kazen, Husna Syakirah.

Tunggu update versi kawan kawan pulak yerk.
Tak sabar nak tunggu doang emailkan gambar pada I! 
^.^

Pssst!
Gambar dengan ex-boipren pun ada tauuuuuuuuuuu! 
Tapi pakai camera dia lahh...
=.='

(Mati haku kena sekeh dengan encik boipren)

Alaaa kata kawan kawan...
Encik Boipren sporting :-)
Thats why ILoveHim 

Super K
Sayang, boleh tak kalau kita tunang 
tak payah tunggu dua tahun lagi?

Intan
Errr errr.... (blushing)

21 comments

AyieOthman said...

jgn gatal2 :D

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

ruginya tak pegi ...T___T

Amy Abdul Rahman said...

sis, you look so beautyyy :)

Cik Reena Tan said...

jwb la soalan super k tu.. yesh yesh yesh.! haha!

Puan aiNa Rahman said...

setuju ngan super K, tunang cepat² dan kawen cepat², sis nak tgk kamu atas pelamin dear =D

aLya maNip said...

alya lak tak sabar tggu turn k.intan lak..hehe
cantik..k.intan ngan pink..hehe

TunTeja said...

heee..yey! kak intan plak pasni ;)

emieysandra said...

wah..cntiknyer tema gold, sis pi pkai pink, sje mencapub lettew, ehehe..pe2 pun pngapit n pengntin sme comel ah ;)

εїз Cik Fasya εїз said...

hoyeah along,tahniah!

kak intan,cepat2 kawen..hehe.tp fasya dl tau..ngeee..;P

lovetobetauke said...

hohoho..sabau la..
ada jodoh mest tunang punya..
doakan sis kawen dgn supr k

fasha said...

semarrtt ar wedding kakak awak..!!

NynaMysarah said...

hehe comelnyeww pengatinnyeww :D

♥CIK SHA♥ said...

gambar fevret tu intan nampak comel sangat!^_^


ehem2! macam dah tak sabo je super K tuh..hehe..lepas ni turn intan la pulak kan..

*tenyeh sini kalo nk tawu :) said...

sye pon nk tunang skrg jugak arh. .!haha.. gatal. .t'ikot2 sis intan la. .=)

amy syifa said...

kak intan bila lagi..? huhu..

amy syifa said...

kak intan bila lagi..? huhu..

♥yaya budak suka embun♥ said...

ecececece :D

✿ CikCimi said...

gatal nak kawen la tuh !
suh ABG kumpul duwit banyak3.
:D

Nadzirah said...

teeeheee :)
kawen je cik intan. tggu lame2 buat ape. haha. (ajar cik intan jadi gatal plak)

cik nur said...

sis nampak lawa pkai cream pn lawa pkai pink lagii la lawa ^___^
kalo jodoh cepat apa salah nyer tak tggu 2 tahun kan :)

mera zati M.z said...

wewittt, tunang jela.. say yes! :P

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13