Tuesday, March 29, 2011

.pencarian gadis melayu (lah sangat)

.

Salam.

Masih dalam mood gedik. Heh, I hari hari gedik hokeyh. Kah kah kah. Ok, semalam kan I dah cerita pasal kritikan ikhlas Super K kan kan kan? Dan dia ada sebut pasal baju kurung yang macam macik macik tuh. Kononnya macam gadis melayu. Heeeee~

So semalam jugak, I selongkar luggage I. Dan jumpa lah sehelai baju kurung cotton yang di kepohkan dalam entry neh. Kikikiki. Iron lah cepat cepat sebab kebetulan hari ni (Selasa) I ada group presentation. So memang lah kena pakai baju kurung.

Selalunya I cuma pakai baju kurung setiap hari Isnin jer sebab dekat UiTM wajib pakai baju kurung pada hari Isnin dan Jumaat. Tapi Jumaat I takdek kelas. Kuikuikui. (Jangan Jeles!) Hari selain tu, jangan harap lah I pakai baju kurung. Pakai jeans dengan tshirt sudeyyyy :-P

 Pagi tadi I mms Super K.
"Heee...baju mcm ni ke yg syg suke kite pakai tu?"

Then dia reply...

"Lawa. Gadis melayu :-)"

Respon I?
HARUSLAH HIDUNG KEMBANG KEMPIS!

Kah kah kah!

Dan yang bestnya, bebudak group I untuk presentation tadik semua pakai baju kurung kain cotton. Feeling macam ala ala gadis melayu lah konon. HAHA. Lepas habis kelas, balik rumah sewa, terus gedik snap gambar depan rumah. :-P

I & Ana.
I nampak tinggi sebab I pakai wedges :-P 

Awww~

Gadis melayu mesti kena sopan santun.
Kikikikiki :-P 

Burung apa?

Tak de burung pun.
Eksen jer lebeyyy :-P

Model jajan. :-D

Tangan bersilang silang.
Tak sopan langsung! 
=.='

Heeeeeee~

Kami berempat
Ana, Intan, Lin & Aien.

Puas snap gambar 4 orang guna camera belakang.  Kiteorang guna camera HP I. Tapi asek failed jek. Kejap tak nampak muka Ana, kejap tak nampak I, kejap nampak muka Aien dengan Lin jer. Last last guna camera depan jer. Kualiti tak bagus sangat. Tapi belasah jer lah :-P

 Peace!

Muka pelik memasing. 
Keh keh keh.

Semua tak dek ciri ciri gadis melayu.
Tak boleh masuk TV lah macamni.
HAHAHA.

Ok bai.

6 comments

♥ Ana Joe ♥ said...

okey...comel gilerr!

suffer8zine said...

heheh gadis melayu?

Terkini : Jackie Chan Masih Hidup (Update)

cikpia said...

ok, fail pencarian gadis melayu. NEXTTTT!!!

dark r0se said...

intan, again...tudung yang intan pakai same r ngan tudung ros~ hihi:D kebetulannnn~;) hurm, intan..mama intan pe kabar? km slm kat beliau!;)

Nur Syahirah Hainan said...

aik....4 org peserte jekew???mane lgi??;)

Nurul chumel said...

cantik. fullstop!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13