Wednesday, March 2, 2011

.perangai buruk intanurulfateha | kuat mengigau!

.

Salam.

Gila ah, I rasa macam dah berkurun tak balik rumah bonda dan ayahanda tercinta. Last week nak balik tapi tiba tiba ada test HARI AHAD. Yer, test hari ahad ye kawan kawan. Dem.

By hook or by crook, I nak balik jugak minggu ni sebab minggu depan (Ahad, 13 Mac) kakak I akan kawen. So, takkan nak balik time tuh terus. Mesti lah I nak tolong mama kesayangan I kemas rumah segala bagai kan? I kan anak yang baik hati dan lemah lembut dan sopan santun dan comel. Huuuu~~ Tak sabar nak balik! Hiks!

Beberapa hari lepas, housemate I ada mengadu dekat I, "Intan, semalam kau mengigau panggil nama Chacha." HEHE, I memang selalu mengigau kalau penat sangat. Dem ah. Jatuh ke-macho-an I. Keh keh keh. Maybe sebab I dah rindu gila dekat kesayangan I tuh. Serius, rindu nak makan askem baskin robin bersama sama.

Chacha, tunggu angah balik esok ek!
Kita makan askem sama sama ;-)

9 comments

mera zati M.z said...

alololo comel je sis nih ngigau2..hikhik :P

Nurul chumel said...

comel. siyes!

emieysandra said...

bestnyer eskrem!!

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

Rinduu kat chacha jugak ! ^^
Hiks...

saharinasaharudin said...

comel la chacha :)

✿ CikCimi said...

angah ! kite nak ikot balek ! bosan duk sini. :"(

budak kampong said...

~ Intan..kau trnkan jek dia nanti kat umah aku..dia bosan sgt tu..biar aku ajar dia panjat pokok..

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

chacha...
dah lama tak baca cerita pasal chacha...
(n_n)

aLieF si Muncung ManiS said...

wahh..tahniah kat akak awak...semoga akak awk bahagia sampai ke anak cucu...kalau sudi,awk jenguk la sini..huhu..
new entry-->perkara yang akan berlaku 30 tahun akan datang...senjoy reading..huhu.""

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13