Tuesday, March 1, 2011

.super k bapak segala setan

.

Salam.

Heh, I pun tak faham kenapa lah ada orang create benda alah comel neh. Dah lah setan. Tapi comel. Boleh pulak nak cipta setan yang comel. Dem. =.=' Eh, sebelum tuh, rasa macam dah lama gila pork tak update belog ek. Sorry lah. I busy lah. Hari ahad pun ada test. Isk. T__T

Ok, mari kita sambung. Super K neh memang suka gila setan comel neh. Mana mana kiteorang pergi, mesti nak beli setan. Dah macam bapak ngan mak setan dah kiteorang neh. T___T

Susah gila ok nak beli aksesori setan comel neh. Kalau korang jumpa kat mana-mana, bagitau I ek. Nak kumpul buat koleksi! :-)

Ni I belikan hari tu. 
Jalan jalan dengan mama, terjumpa ni.

Cak!

Encik Super K.

 Setan comel dekat cermin.

 Pemandu berhemah (lah sangat) :-P

 Ouh ouh comel nya!
2 ekor setan comel beserta tempat letak tisu.

 Benda ni sepatutnya letak dekat stereng.
Tapi stereng BETTY besar.
Tak boleh muat...

Ouhh BETTY nampak bergaya 
dengan setan comel baru 
^.^

Tempat gear.
Comel gilerrrr kan kan?
Geram I tengok!
Rasa nak geget geget jer.

Yang ni sepatutnya untuk hand brek. 
Tapi nak letak dekat brek betty tak boleh.
So, letak dekat tempat wiper.
Belasah jer lah :-P
.
.
.
.
.
.
.
Eh eh eh!
Korang perasan tak rambut Super K dah pendek?
Ker I sorang jer yang perasan?
=.='

Haish, memang ah! 
I yang teman dia potong rambut tadi.

Maklum lah, dah tanak belayar, 
kena lah "belayar" dekat company daddy sendiri 
:-P

So, kena lah korbankan rambut kesayangan. 
Kerja ofis, mana boleh rambut panjang panjang!
Hihihi.

Saat terakhir~~~ 

 Awww~~
Hensemnyee........

You're melting my heart.
Cewah!
.
.
.
.
.
Intan
Sayang! Sayang!
Rambut sayang dah macam Tomok dahh.. 
Hihihi..

Super K 
Eh, mana ada. 
Rambut Tomok yang macam rambut abang. 
Buwek!

Intan
OK... FINE!
.
.
.
.
.
.
BEBERAPA HARI LEPAS.....

Super K
Sayang, nanti kalau abang potong rambut, 
mesti sayang dah tak sayang abang. 
Mesti sayang cakap abang dah tak hensem.

Tapi kalau rambut dah pendek, 
boleh rock rock lagi kan?

Intan
Boleh sayang... 
Kita tak kisah rambut awak panjang ke, 
pendek ker...
Kita sayang awak bukan sebab rambut awak.
Tapi hati awak dan diri awak :-)

I love you not only for what you are, but for what I am when I am with you. I love you not only for what you have made of yourself, but for what you are making of me. I love you for the part of me that you bring out. I love you! I love you! Only you, Encik Mohammad Noor Irfan. ❤ ❤ 

18 comments

Ateynmohd said...

auuwwww ...
so sweet !

bukudiarysofea said...

setan suke! tapi domokun i lagikkk suke! rambut ABG superK da pendek lagi kemas la sis. ana mesti kate kacak. irfana kan? haha. baling ulat gonggok.

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

waaa .
Super K , nak sign ! hehehe..:P

✿ CikCimi said...

auw auw suwiiitttttttt~
bile nak dpt naek betty nih !!

Nurul chumel said...

wow! nice! cool bebeh!

suffer8zine said...

wahhh banyak betul

Terkini : Jual Aiskrim Susu Badan?

εїз Cik Fasya εїз said...

aah..fasya pwasaan rmbt super K da pendek!tgk lam fb td.

setan?hehe..cute je taruk kt gear..

siyesly, super K looks good in short hair..

Cikziee said...

alahaiii sweetttnya la korang... :)))


Moga berbhgia selalu k..:)

A'IM said...

tomok?? haha.. damn.. patutlah.. sesuai.. mama and papa Isetan

sharamli said...

hai tom0k.

SyahmiFikri said...

serius style rambut baru tuh!!

nak kna buat gak la.. hahaha

syafiQakarim said...

serius kachak gila rambut
super k yg baru.
sis,dkt bb kan ada kedai setan2 tu.
kat kedai katun2 looney tu.so,
dtg kl cpt.haha
xsbar nak tgk sis kawen la.
lalaaa

aLya said...

ishh..super K nampak lagi muda bila rmbut pndek..hihihi

eykameow said...

pergh. nampak muda! nampak macam korea! HAHAHAHAHA kem salam ek. cakap rmbut pendek lg macho. hoho

Sissssss, teringat hadiah yg sis bg boy tu. setan hitam. huhu i miss u sis!! update la blog kalau free eh...siyes rindu :')

aNnE said...

power rambut beliau.haha

Raidatul Auna said...

sweet!. grr!><

cik lya said...

sweet la korang ni..intan manja..super k macho.hihih

cik nur said...

super K nampak lain bila dah potong rambut nampak kemas ckit ^___^

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13