Friday, March 11, 2011

.tak sabar!

.


Tak sabar nak hari Ahad
Kakak naek pelamin
Pakej sekali dapat abang ipar

Tak sabar nak hari Ahad
Akan jadi pengapit untuk kakak
Tolong kipas kipas 

Tak sabar nak hari Ahad
Dapat jumpa sedara yang duduk jauh
Dapat jumpa kawan kawan jugak

Tak sabar nak hari Ahad
Dapat pakai baju cantik cantik
Dapat mekap cantik cantik

Tapi sebenarnya, 
Lebih tak sabar nak hari Sabtu
Sebab Super K datang rumah dengan sepupu

Heee...tak sabarnyeeeee
Rinduuuu! 

16 comments

Nurul chumel said...

Tak sabar nak tengok intan naik pelamin! thats all! fullstop!

Cik Reena Tan said...

tak sabar jugakkk!!
tunggu intan nek pelamin..:)
hehe!
cantek pelamin tu..

Syafiq Rosli said...

hehe..all da best..:)

♥yaya budak suka embun♥ said...

ingatkan sis tak sabar nak kawen
haha

enyheartsdiamond said...

cantiknya pelaminnya.. nak datang, tp ada aral melintang.. mencik! :(

tp sis kawen nanti, Insya-Allah eny dtg k.. loads of loves.. xoxo <3

Encik Psychopath said...

eyka tak pg mcmana ? :S

dyah16 ! said...

sis kecik sangat. tak perasan sis kat tepi kerusi tu. kih3.

comel je.

:)

MiZi said...

nanti dah kawen leh panggil saya datang makan tau

http://www.contengcorner.com/2011/03/tsunami-di-jepun.html

lula said...

intan msti x SABAR nk kawen ngn super K kan kan kan..??? =P

Aduka said...

pasni cekgu intan plak k..
hahahaha..

Myra Arshad (: said...

comelnya dia punya entri. hehe. sissss! rindu nya kat kamu. kat usm tak bole bukak blog sis, tk tau napa. hui. dorang block blog yg gne domain. haissh.

watever it is, all the best for this weekend ! :)

i love you~

nina suhaina said...

sis sis da ari sabtu ni..ekeke ;p

Azreen Zunairah said...

x sabar nak tgk intan naik pelamin jugak...huhuhuhu

sonnet™ said...

cantiknye pelamin
kak intan pulak bile?HEHE =B

emieysandra said...

keciknye sis!!
uwaa..xdpt pegi tgk sis jd pengapit '(

Meera said...

nape kak intan same besa dgn kusi tu?? T___T
kdg2 mcm kusi tu lgi besa pun ade gakk.

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13