Saturday, March 19, 2011

.tips nak jadik cantik?

.

Salam.

Keh keh keh. Bajet bagus jer Intan neh nak kasik orang tips ashane nak jadik cantik. Padahal diri sendirik tak cantik langsung! =.='

Eleh, nak cantik ada banyak cara. Walaupun muka buruk, tapi kalau perangai elok, boleh je jadik cantik. Kan kan kan? Contoh terbaik, mesti lah diri sendirik. kah kah kah. Ok fine, I perasan. I masih dalam proses meng-elok-kan perangai sendirik. Kasik kurang sikit kegedik-kan =.='

Tapi cara paling senang nak jadik cantik, mesti lah pakai baju cantik cantik, aksesori cantik cantik dan mempunyai duit yang cantik. Kikikiki. :-P Kalau tak de duet, ashane nak jadik cantik. Tapi I ada satu belog-shop yang menjual baju dan aksesori cantik walaupun duit anda tak berapa cantik. :)


Ada macam-macam woo dekat butik Cik Bihah neh. Ada jual jaket, skirt, necklace, aksesori tudung, handbag. Haish, ada macam macam lah. Murah pulak tuh. Rambang mata I nengok.


Nak ni!
Nak nak nak!

Aww~
Jaket ini sungguh menawan!

Skirt kembang / Tube Mini Dress.

Headband.

Yang ni paling I suka!

I nak yang ni, tapi dah sold out :'(


Omg!
Cardigan labuh neh pun santek!
Nak nak nak!
T__T

Meroyan I nengok belog Cik Bihah neh. Korang boleh lah usha belog-shop beliau sendirik ek. Banyak lagik benda best yang boleh korang grab. 


Selamat Ber-Shopping di
^.^

8 comments

Sayang Amirah said...

nak cardigan labuh tuuuu.. ada puff plak tu.. dah lama cari.. thx 4 d info !!

:D

cik bihah said...

YEEHA meh9 shopping manyak2..
kak intan thankz nanti leh buat review lagi..hik2.. ;))

♥yaya budak suka embun♥ said...

barang barang yang cik bihah jual mmg bez ^-^

JEMPUT SINGGAH :
BLOG TAK SEBERAPA

emieysandra said...

cantik cardigan labuh tuu.

wa khairul onggon said...

Boleh promote ngan geng ofis nih.. Dorang suka beli online2 ni hehe.. :)

fasha said...

wahh...tenks for review belogshop ni...santek la jugak..heeheeh

cikpia said...

baju2 dia banyak yang cantik2 tapi cepat sangat sold out...... uhuk uhuk!!

✿ CikCimi said...

intan pinjam duit. nak sopink. hahaha.

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13