Wednesday, March 2, 2011

.wedding invitation!!!

.

Kakak I akan kahwin pada 

13 MAC 2011 (AHAD)

No 93-5, KM 24,
Bukit Naning, Air Hitam,
84200 Bakri, Muar, Johor

0127186471
Apa-apa call I ek. :)

So, korang di jemput beramai ramai
untuk memeriahkan majlis!
I akan sediakan table khas untuk bloggers
So, boleh lah buat review nanti. 
Kui kui kui~~

So, pada sesiapa yang nak KAD KAWEN tuh,
sila tinggalkan alamat untuk I poskan serta merta!

Datang tauuuu~!
Nanti boleh tengok I jadik
pengapit paling comel di dunia ini.

Ok bai :-P

13 comments

Arina Nazurah said...

x sbo nk dtg uma teacher.. heheh.. =)

eykameow said...

oh pengapit kedua tercomel di dunia tu plak eyka kan? hehehehe :P

sis, insyaallah kalau takde hal pape eyka dtg eh...x leh jnji skrg... =\

aLya said...

uwaaa..muar agak jauh k.intan. xde geng tapi nk gie.sob..sob..
sape agie dak2 utm nak gie.nak menumpang kasih ni.:)

✿ CikCimi said...

SIS INTAN, saye nak kad kawen.
eh x saye nak tempah bilek untuk tido 1.
:P

budak kampong said...

~ Nape la sume wat pada tarikh yg sama?? Aduhh.. aku br igt nak g umah kau la intan.. tp hari yg sama 2 org mmber aku kahwin!!

♥yaya budak suka embun♥ said...

nak g..tapi jauh T_____T

PuPeL said...

aloooh..dekat je tapi kita kawen 12hb..13hb mesti tak dapat datang..

bukudiarysofea said...

InsyaAllah. Ada transport kitrg bergegas g bakri.

dark r0se said...

wah...dah nak tawennn~ selamat berbahagia kakak kepada intan~:)

HafizRahman.com said...

sorry la tak dapat datang...u kawin nanti insyaAllah i sampai.;.;haha

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

wah... sis jadi pengapit lagi...

OE sekarang dekat Kelantan... tak boleh nak pergi...
hehhe...
(n_n)

The Bee And The White Roses said...

wah2..ada jugak meja khas untuk blogger..;p

KatekateKite said...

nanti kalau pengapit tu kawen, jemput kite yer! kite dok bakri bt 5! =D
----------------------------------
Hu hu huuuuu . . . . ---> Rindu Dendam Takkan Terpadam
---> Penjimatan HEBAT!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13