Wednesday, April 13, 2011

.chenta si megi cawan hihi

.

Salam.

Hari tuh I dengan kawan kawan I keluar dengan Super K. Time tuh kiteorang dah makan dah dekat rumah sewa. Tapi macam teringin nak makan megi. So, kiteorang pergi 7E and beli megi cup! Heee~ I beli megi tomyam MAGGI dengan slurpee. Super K pulak megi cup tomyam MAMEE. Kawan I pulak tak mau. Tak nak sudah, nama kau dolah.................................... :-P

Lepas tuh terus ke pantai eyes on Malacca tuh. Banyak lah orang lepak situ. Kiteorang tengok orang mancing, tengok kapal yang parking dekat situ. I tak tau lah ape terms dia. Tiba tiba lupa =.=' Tapi seronok lah dengar Super K cerita pengalaman dia masa pergi belayar dulu. Pergi Indon lah, Jepun, Korea, Terusan Suez, dan banyak lah tempat lagik. Sambil belayar, sambil melancong. I tau dia rindu nak belayar sebab dia minat sangat belayar tapi sebab dia sayang I, dia tak nak belayar lagi. T__T (Woi, I tak halang pun okeyh! Jangan nak salahkan I pulak! Grrr!!!)

Slurrppp! Hihi

Nampak tak yang cahaya putih belakang I tuh?
Itu lah cahaya lampu dari kapal.
Banyak sangat kapal dekat pantai neh tauu!
BEST!

Kedekut!
Macam lah orang nak sangat megi dia! :-P


Ni lah kawan I a.k.a adik I a.k.a Mokde I.
;-)

Heeeeeee~

Sambil tengok kapal tuh, makan lah megi. Mi megi cepat di masak sedap di makan. =.=' Mesti korang tak pernah buat kerja gile makan megi macam I ek. Kui kui kui. Sweet tak? Ok fine. Perasan giler. =.= Busan lah kalau kelaur makan Mekdi lah, KFC lah, Pizza lah, Kenny Rogers lah, donut lah, pastu makan nasi goreng, nasi campur.. etc. Ni kira first time lah kiteorang makan megi together gether. ;-D

I tak boleh lepak pantai lama lama. Dah lah sejuk. Lepas makan megi, dengar Super K main gitar. I suruh dia main lagu Aishiteru. Lagu faveret kami. :-P 

Tapi boleh pulak dia lupa lirik. Kalau masuk Jangan Lupa Lirik, confirm keluar awal. Hihihi.

Buruk gila suara budak pompuan neh.
=.='

Super K takasik I upload, tapi I upload gak.
Mamtik dia marah I lepas neh.

HAHA.
I pedulik hape :-P

Lepas habes maen gitar, I pun balik lah ke rumah sewa. Kawan I pun dah ngantuk. I pun sama. Bawak notes konon nak study, tapi dapat study 1 chapter jer. Alaaa kira ok lah tuh kan? Tak de lah orang ingat I neh asyik pergi bercinta tapi tak ingat dunia. Tolong sikit. I boleh divide masa okeyh! Lagipun pergi ramai ramai, bukan pergi berdua jer. :-)

Ok, itu jer.
 Bai!

60 comments

♥ηαβiLα Lαα♥ said...

alolololo. chomelnye sore! hakhakhak~

D Yatie said...

comellah suara intan! ;D

emieysandra said...

sweetnyerr sis! suke megi, rindu nk dating..emm..

LalaPhotography said...

Spew nyanyi two . Hee . Comel ;D

starzieti said...

comelnye suare intan.

sharamli said...

amb0i..best la tu ada 0rg main gitar unt0k dia

Syazwana said...

tiru gak ah makan megi tepi laut
kui kui kui
:D

syariza09 said...

ok per lepak2 tepi pantai sambil2 mkn megi. lbh baik mkn megi drp mkn angin..hehehe

nhba :) said...

awwwh . sweet gile vid tu :D

zuk zuhaiza said...

sweetnye ada orang mmain gitar..erm..

Hati Tisu said...

cantik nye gamba mokde !

Nurul chumel said...

sweet!
baru semalam gi lepak eye on malaysia!

lula said...

ok..maen guitar e2 sweeet!!!!! hope korang kekal laa..nnt kawen jemput yeer!!!!! =D

tyka chou said...

bestnye suare..:))
sweet je....jeles.....:((

Nureen said...

sweet!

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

sweet.. mcm gula...
suara budk umoq 3 taun..
ha :P

syafiqakarim said...

bhaha.bz nye sis.
lama tak dtg.header tu betul2
nampak muda xD
OH...gila cool.nampak romantik
rock di situ bila makan megi
sambil layan pantai.aww

miss3808 said...

sedap suara.. ^^

enyheartsdiamond said...

waa! jeles! fayad tak reti main alat muzik pun ;p

enyheartsdiamond said...

suara sis comel je la.. sedap je.. jom karok bersama <3

.::WaNiE::. said...

miss u adik !!

bukan main cute suara patutlah super K jatuh chenta hahahha

penah gi petronas semata nak duduk2 makan megi hakhakhak

Mr feckry said...

nape lu tak bawa mekdi ke

dark r0se said...

shukew lagu tu jugak!;) ros pown chenta ngan megi cup jugak lor! hihi:D

*Ms Serry*Fatieha said...

me suka gile dgn maggi cup tom yam tu walaupun tak baik utk kesihatan tp mcm hari2 je mngidam nak mkn.. huhu...

jon tngk entry terbaru:
http://fatieha-mylife.blogspot.com/2011/04/kaabah-enggan-bergerak-bila-di-akhirat.html#comments

Rin_Aff said...

teringat zaman jd student dolu2..
mee maggi adalah hidangan di kala duit kekeringan...hehe

syafiqah said...

nak juga..
sgt romantik..heee

alynn malynna said...

jelesnye saye.....
sis lain kali super k main gitar sis pulak nyanyi ok...hehe...sedap ape sore sis...;p

AKMA said...

amboi sweetnya bermaggi maggi :)

Nadzirah said...

kita tak suka makan megi. takot jadi tak pandai. HAHA. lawak je percaya bnd mcm tuh. hebatlah sis. sebab boleh stdy smbil dating. chaiyok! chaiyok!

jom g belog kite : CIK DIREKTOR!

cik nur said...

seronok kan makan megi dgn dekat pantai..makan bnda panas2 pastuh dekat tempat berangin rasa calm jer erk :)

intanurulfateha said...

@♥ηαβiLα Lαα♥

hahaha comel la sgt :p

intanurulfateha said...

@D Yatie

itu bukan sore kite lah :p

intanurulfateha said...

@emieysandra

cpt ajak pakwe dating!

intanurulfateha said...

@LalaPhotography

errrr.. :-P

intanurulfateha said...

@starzieti

ane de :p

intanurulfateha said...

@sharamli

mesti lah.
jeles lettew! :p

intanurulfateha said...

@Syazwana

tiru ler! bwk dapur gas skali tau :p

intanurulfateha said...

@syariza09

btul! makan angin nt kembung :p

intanurulfateha said...

@nhba :)

sweet lah sgt.golap je :p

intanurulfateha said...

@zuk zuhaiza

die mmg pndai maen gitar :)

intanurulfateha said...

@Hati Tisu

mokde saye mmg santek! :)

intanurulfateha said...

@Nurul chumel

seyes? x pasan pun! naek ape?

intanurulfateha said...

@lula

insyaAllah :)

intanurulfateha said...

@tyka chou

suara sape yg best? :P

intanurulfateha said...

@Nureen

tq! :)

intanurulfateha said...

@✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶

haha ngade :p

intanurulfateha said...

@syafiqakarim

awww~ mmg sweet romantik plus rock pun die tuh hihi

intanurulfateha said...

@miss3808

suara siapa? :p

intanurulfateha said...

@enyheartsdiamond

tp die pandai menari! :)

intanurulfateha said...

@enyheartsdiamond

dtg lah melaka lepas xm nt!

intanurulfateha said...

@.::WaNiE::.

kite dulu selalu duduk tepi 7e mkn megi hihi

intanurulfateha said...

@Mr feckry

da busan mkn mekdi

intanurulfateha said...

@dark r0se

hihihi same! :p

intanurulfateha said...

@*Ms Serry*Fatieha

betul
makan sekali sekala je, bkn slalu huhu

intanurulfateha said...

@Rin_Aff

kdng3 tgh byk duet pun, bile ngidam megi, mesti makan! ;D

intanurulfateha said...

@syafiqah

hihi :p

intanurulfateha said...

@alynn malynna

macam katun je sore sis >.<

intanurulfateha said...

@AKMA

hehe blushing :">

intanurulfateha said...

@Nadzirah

jgn la makan slalu :)

intanurulfateha said...

@cik nur

betul! :)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13