Sunday, April 17, 2011

.ingat budak tadika boleh lepas spot check ke?

.

Salam.

Last week I balik rumah. Balik secara mengejut naik bas. Biasanya I malassssss gila naik bas. Dan biasanya adik I, Yeop yang akan amek I dekat rumah sewa. Huhu. Dan macam biase, manusia first I jumpa dekat rumah mestilah kesayangan I, Chacha. :-*

Malam tuh, macam biasa lah, Chacha menyibuk masuk bilik I. EH, macam banyak pulak perkataan MACAM BIASA. Haha. Ok sambung. Chacha bawak beg sekolah dia. Beg tuh dia dapat masa Anugerah Kanak-kanak Cemerlang. Dalam beg tuh lah macam macam lah dia letak. =.=' Alang alang dia dah bawak beg dia masuk bilik I, baik I buat spot check. Budak kecik neh bukan boleh caya. Harap muka je inesen. Errr..inesen ker? Kui kui kui. Lain lah I. I memang inesen pun! :-P

Muka gembira jer.
Tumbuk satgi baru tau.

Nak tau apa yang ada dalam beg dia?

 Semua buku Mickey Mouse.
Satu jer buka sekolah dia.
=.='

Itu kaler pensil dia, still Mickey Mouse.
Muka dia pun dah macam Mickey Mouse.
:-P

Yang ni macam Minnie Mouse kan?
Hik hik hik

Rajinnyeeeeeeeeee ..
Sama rajin macam Angah dia :-P

Tapi since Chacha masuk Tadika KEMAS, dia dah semakin bijak lah. Asyik speaking london jer. No wonder dia akan dapat Anugerah Kanak kanak Cemerlang lagik tahun ni :-P

Hoyeahhhh!
Chayok Intan Nurbatrishya!!!

12 comments

Admiral Hafiz said...

haha
comey betul


Entry Terkini: Contest Mencari Calon Isteri Admiral hafiz

Nadzirah said...

haha. same je macam adek kita. dah darjah tiga pon bawak benda bukan-bukan pg sekolah. sampai koyak beg. baru bulan 4 sekarang. lawak lah budak2 kecik nh :)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

hehe..siap wat spot check...naseb bek tak jumpe surat cinta..hehe..:P

cikbintang said...

comelnye...best ade adek pompuan..huu

intanurulfateha said...

@Admiral Hafiz

mcm angah die gak :p

intanurulfateha said...

@Nadzirah

beg lagik besar dr org :p

intanurulfateha said...

@❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤

kalau jumpe pun, mebi surat cinta cekgu die :p

intanurulfateha said...

@cikbintang

mesti lah best
best sgt!

CikHaniBhulat said...

chacha yang comel..ooo..g sek xbawak buku sek ye..bawa buku kaler2 jew ekh..babab nanti..

intanurulfateha said...

@CikHaniBhulat

babap je die neh cikgu! :p

cik nur said...

insyallah cha cha pandai mcm angah dia jgak :)

Bunga Azura ;D said...

Comel nye chacha tuh ;DD sweeet macam angah dia kan <3

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13