Tuesday, April 26, 2011

.kau lompat, aku lompat, kau terbang, aku terbang!

.

Salam.

Keh keh keh. Tajuk entry tak boleh blah. Jangan nak gedik sangat boleh tak? :-P Hmm sekarang kan, kan Super K kononnya nak berhenti belayar kan..... Errr no comment lah. Kang cakap lebih lebih kang, sekali dia pergi belayar, I jugak yang melanguk dekat darat, tunggu dia pulang. T__T

Tapi rindu wooo zaman bercinta dulu. (macam lah sekarang tak bercinta kan?) Tapi I rinduuuuu nak rindu rindu dia masa dia atas kapal. Dia kan kerja shift 12 - 4. Habis kerja 4 pagi, call I. I pulak gigih tunggu dia abes kerja semata mata nak gayut telefon. Sweet kan I neh? Kikikikiki. :-P

Kadang kadang macam teringin jugak naik atas kapal tuh. Kenderaan atas air yang I pernah naek cuma FERI jer. Hukhuk. Kadang kadang teringin jugak nak feeling macam cerita Titanic. :-D

You jump, I jump.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
You fly, I fly!
Weeeeeeee~~

Dan ini pulak versi Melayu. Belayar di daratannnnnn.... Feeling macam ceta Titanic. Tapi menggantikan kapal dengan kereta. dan lautan dengan daratan. Bahahahaha! Kau lompat, aku lompat, kau terbang, aku terbang! Yeayyyy!

Ok lah. Entry ringan untuk hari ini. Esok I exam, ada 2 paper. Doakan I dapat jawap dengan tenang, cemerlang, gemilang dan terbilang ekkkk! 

Tata! 
:-)

10 comments

enyheartsdiamond said...

how i adore the picture so much! <3

emieysandra said...

ehehe..entri sis sllunyer ringan, ceria utk dibaca..

gudluck sis!
:)

Cik NurulZaty said...

alooo comel..heheh

moga kak intan bhagia ngn super k tau tau ~

fyrafauzi said...

soo sweet lah kak intan nih! :-)



Ce bace : Tips ngorat awek paling berkesan!

ezzah said...

good luck intan . both of u mmg sweet :)

Encik Psychopath said...

eceh ! gudluck exam!



kite da merdeka da !

cik nur said...

gud luck 4 ur exam eh sis..
chaiyok oke

nurkaloi said...

hahah oke laa uh kat dratan pun

YayanMidori said...

suke laa entry niyh ^^

eykameow said...

rindu juga zaman mula2 bercinta Y____Y sis, pic tu sgt sgt sgt manis!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13