Thursday, April 28, 2011

.nak kenakan orang, aku kena balik

.

Salam.

Semalam, I pergi dinner dengan Super K. Makan ciken chop. Nyum nyum. Lepas tuh tengok muvee, ceta Scream 4. Vavun betul lah cerita tuh. Sikit sikit nak tikam. Tikam depan depan ok. Bukan tikam belakang. Tikam belakang tuh memang dah selalu sangat tengok dan rasa. :-)

Ok sambung. MESTILAH I kena marahhhhh dengan Super K sebab I terjerit jerit tengok cerita tuh. Sumpah memang vongok ceta tuh. Best memang best, tapi kalau dah asyik kena marah sebab terjerit jerit, ape kes? Kan? My mistake. Last last, untuk mengelakkan dari jerit dan kena marah, I duduk menghadap kerusi, bukan menghadap screen. Dalam hati cakap, "Kau tengok lah cerita tuuu sorang sorang! Huh!" *marah* Keh keh keh. 

Masa on the way balik, I saja carik pasal. I cakap dengan dia. 

Intan : Sayang neh, tak pernah bahasakan diri sayang tu sayang. Asyik bahasakan nama Abang jer. Kite bukannya adik sayang. 
Super K : Macam tak normal jer nak panggil dedua sayang. Sayang, sayang dah makan? Sayang tak makan lagi. Haaa tak pelik ke tuh? Dedua nak sayang. Nanti orang cakap lebih lebih. Kita ni biar lah sederhana.
Intan : Hmm ye la ye la.... Tapi semua tuh kan programming. Nanti sayang bahasakan diri sayang tuh Abang banyak kali, kita jadi adik sayang betul kang! :'(
Super K : Abes sayang tuh cakap Kite kite.. Ingat abang ni kawan sayang ke?
Intan : Ala sayang ni.............. *terdiam*

Dem ah Super K. Ada je nak kenakan I balik. Huhu. Beberapa hari lepas, main teka teki dengan dia. So semalam, main teka teki lagik dalam keta. Dia soal,

Kenapa scuba diver tuh duduk dalam bot lepas tuh nak diving, lompat ke belakang?

Jawapan I mesti lah salah kan?
=.='

Cuba korang teka.
Teheee!

8 comments

suffer8zine said...

heheh sabar je lah :P

Terkini : Mamat Khalid Dah Tak Lawak!

Ct DJa said...

sebab kalau dea terjun kedepan, dea masuk dlm bot balek. :p

Wana Jay said...

sebab dia taknak lompat ke depan
kih kih kih
;p

Edura Hanum said...

if scuba diver lompat ke depan dia akan masuk dalam bot.hehehhe

adrinaqamarina said...

rina tau jawapan dye ape?

kalau ke depan, masuk dalam boat balik laa. scuba kan, kita terjun ke belakang?

hehe.

emieysandra said...

haha..no idea la sis, pe jwpnnyer..huhu

Asma Ahmad said...

sbb kt blakg dy laut... klu trjun ke dpan, jtoh ats bot. hehehe...

chikova said...

sbb tong gas blakang dye tuh berat sgt kot sbb tuh jatuh ke belakang, err yeke?

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13