Sunday, April 24, 2011

.our pre-wedding photoshoot!

.

Salam.

Helooooooooooo! Ada yang rinduuuuuuuuuuuuuu takkk??? Heeeeee! Tolong lah cakap rinduuuuu sebab I rinduuuu gila dekat korang semuaaaaaaa. RIndu nak membebel soang soang dalam belog neh. Huhuhu. 

Ok. Sebenarnya menurut entry I sebelum neh, kesayangan I simpan broadband I sebab suruh I study. Rabu ni first paper I punya final exam. =.= So, kena lah struggle demi mencapai keputusan cemerlang gemilang dan terbilang. Tapi disebabkan I gian gila nak update belog, I pinjam broadband kawan tanpa pengetahuan Super K. Shhhh! Korang jangan bagitau dia pleaseeeeeeeeeee! :-P

Petang tadi, I pergi photoshoot pre-wedding kami. Maaf lah yer. Tak bagitau korang semua. Alaaa I bukan nya artis pun. Buat hape nak kecoh kecoh sangat walaupun I neh kepoh =.= Tapi disebabkan ke-eksaited-an I meng-upload gambar via mobile tadi dan beberapa orang LIKE, I terasa macam nak buat entry neh. Seronok rasanya bila orang LIKE gambar kita. Kan kan kan? :-) Mekasih yer semuaaaa!

 ILYSM Super K!
Gambar ni lah yang di sukai ramai tuu.
Hihihihi.

Tengok atas tuh sayang...... ;-)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
When the seafarers and their partners meet! :-)
Irfan & Intan, Eny & Fayad

This is what we called as LOVE. 
Eny, Intan & Eyka

 Errr sebenarnya, tadi I pergi majlis pertunangan salah sorang ahli The Gorgeous, Hanalovenest. Tahniah pada beliau dan pen-tunang, Che Armster. Che Arm, tahniah kerana anda berjaya meragut cinta Hana.. :-) Semoga cepat kawen! Heeee...  

Buat pertama kali, ahli The Gorgeous cukup!
SERONOK GILA OK! 
Akmall, Syida, Eny, Eyka, Intan & Hana.

Tahniah Hana!
Cepat cepat kawennnnnnn! ;-)

Amek berkat.
Kuikuikui. :-P

Us.

:-)

Banyak lagi gambar lain, tapi semua dalam handphone Super K. I tak sempat nak bluetooth banyak banyak. TERLALU BANYAK OK. Banyak sangat yang santek santek. Nanti nanti lah yer I upload semua dekat FB. Banyak sangat nak cerita. Siap ada VBLOG lagik tauuu. Tunggu ekk. Nanti I free dan dapat online, I update k. ;-)

Super K : Sayang tanya lah mama, bila mama kasik kita tunang dan kawen paling cepat. Abang dah cakap dengan family abang. Doang semua ok. Doang siap tanya berapa dulang nak bawak? =.=

Intan : Errrr...kita segan nak tanya mama... Sayang lah cakap direct dengan mama. Alaaa kita segannn.... =.=' (Fuhh mintak mintak mama baca entry neh.. hihihi)

Tiba tiba rasa malu gila.
Nak pergi nyorok bawah meja. 

Ok bai. 
=.=

31 comments

aisya said...

ala, comel je..
tak sabar nak tunggu entry sis intan tunang lak.. bile la agaknye ye..
hehe

FARHANA ANUAR said...

korang sweet! :))

emieysandra said...

sis pun cpat2 la..

;)

cik riffa :) said...

sis,sweeeeeettttttt
:)

Cikbeyla Nabiella said...

arghh! jeles tgk picx2 sweet tuh.
huhu.
neway,cpt2 la tunang.hehe.aminnn!
:D

mysara said...

xlama g tbe la giliran sis tu..hehe

HafizRahman.com said...

i dapat rasa...dah tak lama lagi u nak kahwin dah..haha

Mr feckry said...

mak ai, dah tunang dah si hana ni.. asal wa takle buka blog die ek

ira-yoshida said...

smoga kamu pun cpt kawin..huhu

Pojiepooh Abdullah said...

So sweet!
Tahiah Hana..
Pojie tunggu giliran Intan dan Eyka pulak..
Jangan lama2 wooo!

Saybee said...

ade ! ade org y rindu dekat sys ! :) ade org y rindu nak bace syss bebel ! :)

tyka chou said...

sweet nye gmbaaaaa!!!!
ish! nk bf!!

Muhamad Zulfazli said...

bestnya!!!!!

cik tasha said...

auwww, sweet nyeee super K tu sis.

haiyaaaa, kalau laa faiz pun mcm tu. grrrrr.

pape pun, semoga happily ever after okay! pray for you sis.

cepat2 tunang! hihihihi <3

niDa said...

alololo comel nye...

amy syifa said...

kak intan c0mel dah nak kahwin ke? nak kahwin jugak...heeeeeee...

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

cantiknya hana.. ehem, trus masuk minang je la super K. confirm diterima punya.

Nurul chumel said...

sume nya cantik.
sume org nak kawen.
ermm. best nye. :(

Booty Martinez said...

toksah tunggu2 lagi..copek!!kang melepas! biasa kalau lelaki dah start bicara soal kawen, he's so serious with the relationship!

aku doa korang cepat kawen!

enyheartsdiamond said...

hehe.. sonok lah berpornografi dgn sis, ipan dan fayad :p

Melda Mohd said...

Wuuu. Jeles sungguh. Nak jugakkk~

chup,
-Melda Mohd-

Firfa Firzanah said...

amboi2 sis...
cmmne leh wat pre-wedding shooting tanpe inform "wedding planner" ni?
T___T

Gieyana said...

comeyy..:)

cantik pelamin..:)

sharamli said...

kak inta..meh sini meh *sambil hulur tangan suruh keluar dari bawah meja*

ha3..cepatla habes belajar 0i..b0leh kawen..ngeee

enyheartsdiamond said...

love the header <3

Aisumi Chan Kawa'i said...

alalaaa~ comey jer dua-dua ^^ upload byk byk byk.. nk tgk ^^

cik nur said...

hurm harap2 cepat la eh tak sbar plak nk tgk sis tunang :)
insyallah

aLya maNip said...

tergelak alya baca yg kat bawah tu..hihi

seronok..k.intan da nak kawen..jngan lupa jmput taw..kali ni memg nak pi la lau k.intan kawen..hehe

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

feewiit ! ^_^

maszmadi said...

auwww!! cam merpati 2 sejoli gitu..

LittleGurl said...

alohh..sweetnyeee

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13