Monday, April 4, 2011

.salam peluk cium dengan Super K, EH, dengan Fynn Jamal la!

.

Salam.

Heee...mari kita sambung kisah semalam. Semalam kan I ada update pasal I dengan Super K konon konon survey kad kahwin kan kan? Heee...Lepas survey survey, kiteorang pergi makan dulu. Dah jemu makan dekat Mekdi, terasa nak try Marrybrown pulak. 

Haiyoo...
Gemuknya budak Intan neh
=.='

Budak neh memang gemok pun.
Kah kah kah. 

Lepas settle makan, kiteorang tengok muvee. Cerita Scream. Dem. Menyesal pilih cerita hantu. Cilakak punya hantu. I rasa, asyik I jer yang terjerit jerit dalam panggung wayang tu. Sampai kena marah dengan Super K sebab I asyik menjerit jer. T__T Tengah tengah tengok jerit jerit tuh, Sara text I. "Sis, kiteorang dah on the way pergi DP."  Habis jer muvee, I terus call dia, cakap nak gerak ke sana. Sara & Cimi dari hari Sabtu lagik ajak I pergi DP.

Awww~
Sweetnyaaa kami ;)

Super K tanya I, ada apa nak jumpa Sara & Cimi. I cakap, "Saja saja jer, lama tak jumpa. Lepas snap snap gambar, balik lah." Tiba jer Dataran Pahlawan (DP), kiteorang terus ke area padang dekat atas bangunan DP tu. Call balik Sara, cakap kiteorang dah sampai padang. Tiba tiba Super K cakap, "Eh, ada apa ni? Konsert ker?" Then I cakap lah, "Haah, ada konsert. Kenapa? Tak suka ker?" Then dia pulak cakap, "Laaa..kenapa tak bagitau awal awal. Kalau tau tadik, tak payah tengok muvee. Time tuh jugak abang ajak pergi sini. Abang kan rockers" 

Cheh, rockers konon. Kui kui kui. Tapi memang Super K rockers pun. Sebenarnya, I cuak nak bagitau dia, sebab takut dia tak suka pergi tengok konsert. Lagipun konsert tuh, bebudak MassComm UiTM Alor Gajah yang organize. Ramai jugak lah artis yang datang. Happening gila!

Sister forever~~

Intan - Cimi - Sara

Yeayyy!
Itu Papa Rock a.k.a Ramli Sarip.

Super K & Me. :)

Dia suka gila dekat Ramli Sarip neh.
Sama lah macam Abah I.
Boleh tag team lah lepas ni :-P

With vokalis Kumpulan Couple. 

Kumpulan Couple neh Indie Band. Maybe ramai tak familiar dengan nama band neh. So, boleh lah korang dengar lagu doang dekat Youtube. I suka lagu Tentang Kita & Pergi. Best gila dapat dengar LIVE! :-) 

Si Sara lah minat sangat dekat band neh. Time Couple atas pentas, doang tanya, ada lagu request tak? Then Sara jerit, "Nak lagu Pergi...." Vocalis dia dengar dan terus cakap dia akan nyanyikan lagu yang gadis bertudung tuh request. Sara bangga lah tuh, kembang bon*** dia. Keh keh keh.

Yes, she is Fynn Jamal!
Yang famous dengan lagu 
150 Juta Kali tuhh! :-)

Comel gilaaaaaaa Kak Fynn neh.
Kecik jerr 
^.^

Masa I salam dia, 
dia cakap dengan I...

"Eh, kecik nye lah awak ni.
Comel, rasa macam nak simpan dalam poket!"

Heeeeee....padahal Kak Fynn pun sama kecik!
Best best dalam salam peluk cium dengan dia.
Dia sangat friendly!
:)

Yang tukang snap segala gambar bagai neh, mesti lah Super K. Sebab tuh lah tak de muka dia. Kui kui kui. Then dia cakap, "Sayang tak nak snap gambar abang pun." Haha. Then I cakap ah, "Eh, nak ke? Nak ambil gambar dengan siapa? Cepat lah, meh kita snapkan." Then dia cakap, "Abang nak snap gambar dengan Abang Rosli Mohalim tuh" 

Haish, manja betul pakwe I neh. Kui kui kui. Abang Rosli Mohalim nih gitaris Kumpulan Sweet Charity. Time konsert tuh, dia pun ada perform. Tapi bukan dengan kumpulan asal. So, malam tadi, lebih kepada Rosli Mohalim & Friends.

Muka gembira gila :-P

Super K & Rosli Mohalim.
Sorry lah ek, gambar gelap.
=.='

Ehem ehem.
Ni anak Rosli Mohalim
Hensem kan?

Bagai pinang di belah belah~~
:-P

Lepas habis konsert, balik lahhh woi! Super K pun kena tidur awal sebab pagi tadi (Isnin) dia dah kena balik KL. Kerja kerja kerja, meeting meeting meeting. I pulak ada kelas.

Ok tu jer.
Bai~~

19 comments

suffer8zine said...

whoaaaa fynnn

Terkini : Senarai Keputusan Dan Calon ABPBH 2010-2011 | Penyelesaian Masalah Error Button Older Post

saye.mejai said...

sis intan makin comel. super k makin ensem. hik hik :)

mysara said...

amboi sronoknyer sis kte..:)

cikpepel said...

hamoih2...sakan berkonsert yer...

Encik Psychopath said...

bestnye. tak rakam ke ?

♥NiniHartini♥ said...

betullah..mmg x silap. intan skrg nmpk berisi sikit dari dulu...dulu byk mkn hati...skrg byk mkn jantung ke? hehehe

tyka chou said...

cantik lah tdung sis! n nyesal giler x pegi..T_T

zuk zuhaiza said...

a'ah.sis dah gemuk.tahniah.huhuk.=)

tapi sebab sis comel dan kecik sy pun nak simpan dalam poket lah jugak.tak pun nak gantung kat fon buat accessory.hehe

zuk zuhaiza said...

a'ah.sis dah gemuk.tahniah.huhuk.=)

tapi sebab sis comel dan kecik sy pun nak simpan dalam poket lah jugak.tak pun nak gantung kat fon buat accessory.hehe

aLya maNip said...

seronoknya...:)

Cik Cammy Lia said...

hehe nice entry..gud2.. moga hepi always nga super K yer

shahirahkhairudin said...

jumpa kak fynn ???
jeles ! sekian !

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

waaa...macam best je...gi tengok konsert tu kena bayar tak sis ?

✿ CikCimi said...

hihi. yeah!! finally. kite nak link kan je terus. malas update oi. :D
*tembam gile pipi kite buat rambut macam tuh. T_T

bukudiarysofea said...

Bontot saye mengepam cintaaaaa !

eykameow said...

fynn jamal besar sis je ek? aww so cute!!!!!!!!! grr eyka pun suka lagu2 couple. mmg minat indie band dari dulu lagi T__T bestnya korangggggg~

Nurul chumel said...

jelesnye! grr..

HafizRahman.com said...

waaaa intan dah berisi dah...happy sangat ker???haha

Nurul ♥ Hawa said...

hye...
sy plak nk kurus..hehehe...
selamat menambah berat bdn yea!!!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13