Tuesday, April 26, 2011

.sesi bermesra dengan Super K yang genius =.='

.

Salam.

Tensen I malam neh. Sambil study dengan bebudak rumah I, borak borak. Main teka teki. Tapi sambil tuh main sms dengan Super K. Super K tuh dia kureng sikit suka main sms. I dah cakap dengan dia, I nak tidur awal malam neh sebab nak bangun awal esok, nak continue study. I nak tidur pukul 12.

Tapi Super K cakap, tunggu dia balik rumah dulu sebab dia tengah minum dengan bakal abah mertua I. Doang semua baru habis kerja dekat Nilai Spring Golf Resort. Busy sungguh. =.= So sementara nak tunggu dia balik dan hilang ngantuk, main sms lah dulu. ;-)

Warna Hijau - Intan
Warna Putih - Super K.

Ni sms pertama I bagi dekat dia.
.
.
.

.
.
.

.
.
.

.
.
.

.
.
.


HAHAHA

Penat I gelak. Habis segala bagai ilmu I terkeluar semula malam neh. Kena sedut semula lah jawapnya. Lawak lah pakwe haku neh. Dah boleh masuk Maharaja Lawak! : -P Itu sms terakhir dia. Lepas tuh dia terus call I sebab dia dah sampai rumah dan nak tidur. Dia cakap, Eii...apa lah sayang ni. Bagi soalan mengarut je dekat abang. Belajar tinggi tinggi, tapi soalan senang macam tu pun tak boleh jawap. 

Adehh..penat I gelak. K lah, nak cuba untuk tidur. Kang esok bangun lambat pulak. Hihi. Ok sebelum tuh, try korang jawap teka teki neh. Ni soalan faveret yang I suka bagi pada Super K. Dah tanya banyak banyak kali pun, suka bagi jawapan yang berlainan. Padahal I dah bagitau dah jawapan dia apa. Hihihi.

Kecik, Hitam dan Berpeluh.
Cuba teka apa? :-P 

Selamat malam semua!
Havagudream~

Tata!
;-)

21 comments

sonnet™ said...

kak intan,susah la soalan teka teki yg last sekali tu.mengalahkan soalan final :P

Nurul chumel said...

kutu!

♥HANA ZAINAL♥ said...

lawak laa u beduaa ni. sweet couple. bhgienyee :DDD

farahashim said...

somut itam yg tongah bolari!! HAHA xD

saharinasaharudin said...

sweet je korang :)

applepuffshoppe said...

hye lovelies, we are from the applepuffstore would like to do survey for our 1st blogshop. so, do participate our survey regarding the item should we sell on our blogshop. and please do drop ur comment too. ur participation is much appreciated. thanks, loves, applepuff.

syazwana said...

lama tak komen sini.
lalala.

memang kelakar la super k tuh.
ada je jawapan dia.
haha!

btw ape jawapan teka teki tuh eh?
emmm i rasa semut hitam baru lepas berlari sebab kene kejar.
keh keh keh.

cik nur said...

hehehe
jawapan super K kelakar gila tak boleh bla jgak jawapan dia

cikpia said...

anak hindu baru balik joging.....

marish sha said...

hahah lawak je , memang boleh terkeluar segala ilmu dok gelak sakan .

ctie anis said...

hehe..siyes u ol comeyl!!..:)

dark r0se said...

boleh tahan jugak cik ipan kamu~:P

niDa said...

semut hitam tengah jogging..

enyheartsdiamond said...

tehee.. sembelih kat kaki tu jawapan paling tak boleh blah :p

sharamli said...

sem0t itam baru balik j0ging.. :p

YayanMidori said...

hahahaha .
klaka laa .
so sweet <3
xpat jwp r .
hehe

eykin said...

heheh..sweet..jom join cntest sy http://www.intanurulfateha.co

Saybee said...

sweet gile ! jeles seminit =='

emieysandra said...

lawak tol bang ipan tu ek..haha, yekkk2 bace soklan sis tu..

[sutera kasih] said...

hehe sweetnya korg bersms !! :)

syafiqakarim said...

huhu.jles nyee..
so suwettt la.
sis.jgn nak gedik.
apasal susa sgt teka teki.

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13