Monday, April 25, 2011

.sesi jeritan batinku gadis comel VS rocker beriman (lah sangat)

.

Salam.

Hari tu, balik daripada Majlis Pertunangan Hana, kami (I, Super K, Eny & Fayyad) pergi MP, minum minum dan mahu pergi karaoke. Aktiviti kebiasaan yang kiteorang buat. Dekat Melaka neh, dah tak tahu dahh nak pergi mana. Balik balik tempat yang sama.=.=

Haiiii korangggg~~~ 
:-)

Us~~~

Kiteorang memang kaki karaoke. Walaupun suara I macam .. errr macam haram, =.=' tapi kan, at least I boleh release tensen kan. Tengah minggu exam neh, kalau duduk rumah mengadap buku pun tak boleh jugak kan.. I tensen nyahh. So, mari lah kita berhibur ;-P

Kalau karaoke, I tatau lah kenapa I suka sangat nyanyi lagu Pelamin Anganku Musnah. Maybe sebab kalau jerit jerit pun, suara I sampai jugak. Teehee! Tapi kan, Super K sangat tak suka. Sebab dia kata, semua tuh PROGRAMMING. Haish, sket sket programming =.=

Dia suka I nyanyi lagu Azie, Kau tetap dalam anganku. Tapi mesti lah kelaut kan. Terjerit jerit I nyanyi. Pitching ke laut =.= Ah pedulik. Dia nak sangat I nyanyi lagu tuh..... Tahan je lah telinga tuh kannn.. Dia cakap dengan I, Sayang nyanyi lagu Kau tetap dalam anganku neh, anggap macam abang dah mati k. Isk..boleh pulak macam tuh. Gila ker. Kalau dia dah mati, mesti lah I sedekahkan Al-fatihah. :'(

Tapi, I seronok tengok video video kiteorang sebab boleh jadik pengubat rindu. Ye lah, bukan selalu jumpa kan. Nanti dah start cuti sem, 4 bulan okeh tak dapat jumpa. Hukhukhuk. :'( Bila tengok video kiteorang nyanyi lagu Aishiteru dekat tepi pantai hari tuh pun mata dah bergenang. T_T *lap airmata*

Kau Tetap Dalam Anganku - Azie.

Korang dengar lah betul betul. Memang dasat I nyanyi. Agak agak bingit tuh, macam biasa, sumbat telinga dengan kapas k. =.= Super K tolong back up sebab dia memang hafal lagu neh. Hihihihi. Err sori lah. I tak reti nak rotate video =.='

Pelangi Petang - Def Gab C

Kata rockers, mesti lah kena nyanyi lagu rock kan? ;-P Ada video laen, tapi slow pulak nak upload. =.=' Kang korang muntah pulak dengar kiteorang nyanyi bebanyak. Tapi kalau ada permintaan, I boleh jer upload lagik. Keh keh keh. Nak tengok tak video Ernie Syafika nyanyi lagu Matahariku? Heeee. Kalau nak, nanti next entry I upload. :-P

Ok bai, nak sambung study. Kang Super K membebel I online lama lama. Jeles lettew sebab I boleh online, dia kena kerja. Hihi. Kata nak kawen cepat, kena lah raaaaaaaajin kerja! Chayok sayang!!! :-P

Tata!
:-)

10 comments

::cikjuju::◕‿◕ said...

huhu...terpaksa kita rotate lappy kita tau...heheh...^^, swet la sis!!

en rocker pon terbaikk!!tp piching kita letak tepi la k..haha..seni persembahan tuh terbaikkk...haha..^^,

@ku d! sin!e said...

o, ni qu cai changkalaOK..
hen jingcai...huhu

♥HANA ZAINAL♥ said...

soree u sedaap jee. ok laa. comell. tapi bile tgk vdeo super K nyanyi. kelakat sgt. feel habisss. hahaha. pnat ktawa :DDD

enyheartsdiamond said...

kahkahkah.. mintak2 tak ada permintaan :p

Nurul chumel said...

best nye!

LittleGurl said...

alololo cyg...sweetnye korang! haaa mr k cepat keje sungguh2!nnti ajak i pegi majlis kawen uols lak..eheeeee ;D

@juera said...

i suker sangat lgu "kau tetap dalam anganku-azie" tu..=)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

alolo...cutenye suare sis...hehe...^_^..

YayanMidori said...

hihihi .
tebaik laa sis n super k .
hehe .

ainie yusof said...

baru bc entri ni. hebat la suara akak. xpecah pun. pastu relax ja tarik. salute ah!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13