Wednesday, April 27, 2011

.sesi me-release tensen

.

Salam.

Balik exam terus bukak lappy, on pesbuk, on belog. Gila kau tak tensen pagi petang ada exam. T__T Nasib baik carrymark untuk first paper tuh macam banyak sikit (berlagak) Kui kui kui. Untuk second paper banyak jugak tapi tak lah banyak sangat. Huhu. 

Tapi kan second paper tadik macam susah sikit. Sebab kena jawap SEMUA soalan. Tak leh pilih pilih. Dem ah. I belasah jer lah. Jangan lecturer belasah I lepas baca jawapan I dah ler. T_T

Mata memang dah rabak gila dah neh. Tadi sms Super K, cakap dah habes exam. Kebetulan dia ada dekat Melaka. So, boleh lah ajak dia pergi teman I makan! Yeayy! I neh dah lah kuat makan sekarang. Bulat dah badan neh. =.=' Kalau pegi tengok muvee pun best jugak. Hari ni hari rabu. Tiket murah! Hihi.

So, sementara tunggu Super K sampai rumah sewa I, mari kita sama sama memekak-kan telinga dengar suara sumbang I yek. Ok, selamat mendengar. Ni video karaoke yang hari tuh. 

Suara macam..... haram...
=.='

Ok bai. Nak baring baring jap. Kepala dah berat gilak neh. My next paper is on FRIDAY. Paper Labor Economy. Mamtik haku. Ekonomi susah woo. T__T

Tata! 
;-)

5 comments

YayanMidori said...

lihat , lihat .
hehehe .
sweet aje ^^ .
gudluck sys

emieysandra said...

gudluck sis! jgn stres2 sgt ea.

sharamli said...

eh eh..sama la..
kitew p0n paper ek0n0mi jgk jumaat ni.

all da best kak intan.

baru perasan header dah lain..lambat bet0l kan? hik hik hik

enyheartsdiamond said...

sedap je lah sis nyanyi :)

SyahmiFikri said...

ok wut sis nynyi!!

wah.. best nye abes examm.. =(

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13