Friday, April 15, 2011

.Super K ada belog????

.

Haaa??? 
Ohhhhhh Emmmm Geeeeeeeeee!
Super K dah ada belog?

Betul ker?
Betul ker?
Betul ker?
Betul ker?
Betul ker?
Betul ker?
Betul ker?
Betul ker?
Betul ker?
Betul ker?

Betul lah woi!
Ingat I neh muka penipu ke?
=.='

Dia dari zaman muda muda dulu lagik dah ada belog. Tapi cuma tak aktif jer. Tapi belog zaman budak budak lah. I baca pun, I gelak gelak. Masa zaman tuh, I tak tau pun apa itu belog. Gila ketinggalan zaman. Rupanya Super K lagik advance ok. Tak guna I kerek kerek dengan dia pasal belog. =.='

So, jangan ingat I yang paksa paksa dia buat belog. Memang dia yang nak start blogging semula. Sebab kerja dia sekarang banyak travel. Lagipun, banyak benda kot dia nak share masa dia jadik Seafarers dulu. 

Errr I neh mandai mandai jer kan. Sebenarnya, I pun tak tau apa yang akan dia bebel dalam belog dia tuh. Huhu.

Nak tengok ker belog baru dia?
Belog lama dia tak kasik orang tengok.
SEBAB?

SEBAB LAWAK!
Keh keh keh.

Biar lah I sorang yang gelak. Kikikikiki. Kang I kena marah pulak kalau publish belog lama dia kat umum. Dah lah Super K tuh garang macam singa jantan ;-P


KLIK SINI!

Ok tata!
:-)

18 comments

Munna said...

hehe sweet la cmtu kan.at least bleh jgk knl die time zmn dolu2...^^

zuk zuhaiza said...

yeayyy..dah follo dah komen...

Epy Ain said...

comel la sis ni ! :)
cam singa pun shayunk jugak ..hehe

Nadzirah said...

hehe. mst syok kalau dapat baca pengalaman orang laut kan? semoga berjaya super k! lawan super intan. hehe.

NuSaNa NoSa 91 said...

dah terjahHhhh~ yeayyyy~ ^_^

Dak Ipan said...

thanks sayang!

emieysandra said...

nak follow la..hik3 :D

sharamli said...

nak teng0k bl0g lama. sekian!

suffer8zine said...

nk jalan2 ke sana jap

Terkini Kucing Lahirkan Anak Anjing

intanurulfateha said...

@Munna

harap3 die ade mase nak update belog. maklum lah, bz keje (konon) huhu

intanurulfateha said...

@zuk zuhaiza

nt dia follow zuk plak :p

intanurulfateha said...

@Epy Ain

mesti la syg sebab kami same3 singa :p

intanurulfateha said...

@Nadzirah

haah sonok. sume tuh kenangan terindah dia :)

intanurulfateha said...

@NuSaNa NoSa 91

:)
heee mekasih

intanurulfateha said...

@Dak Ipan

wc manjeeeeeee :-*

intanurulfateha said...

@emieysandra

tenks emiey :)

intanurulfateha said...

@sharamli

haha! die takasik! :p

intanurulfateha said...

@suffer8zine

oke ;)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13