Monday, April 4, 2011

.survey kad kahwin untuk perkahwinan kami =)

.

Salam.

Heeeeeee seronok sangat hari ni. Mata dah ngantuk tapi tetap nak update belog jugak. :) Semalam (Sabtu), jumpe Super K. Dia sampai Melaka jer, terus datang jumpa I, kami dinner sama sama dekat Restoran Asam Pedas faveret kiteorang. Then tengah borak borak, dia cakap, "Esok abang balik KL, ada meeting." Zzzzzzzz! Terus muka I berubah. Baru nak ajak pergi survey kad kahwin kiteorang. :'( Terus tak boleh nak telan nasik. Nak muntah terus. T__T

I dah lama plan nak pergi ke Pameran Perkahwinan tuh. Tup tup dia cakap, kena balik KL. Kalau balik Melaka sehari jerk, baik tak payah balik. (terus buat muka) I try nak senyum, cakap elok elok, tapi failed. Kui kui kui. Ngade ngade kan? Hihi. Last last, Super K tak jadik balik KL. Abah mertua I jer yang pergi meeting tuh. Yeayyy! *senyum balik*

Adik angkat I, Fara.
Dia yang ajak pergi tengok pameran perkahwinan tuh. 
Dia jaga booth Kad-kadkahwin.Com :)

Kami sangat rambang mata okeyh pilih kad kahwin.
SEMUA CANTIK CANTIK!

Intan:
"Sayang, kite nak kad yang ni!"
"Eiii yang ni cantik laaa... Geramnyeeee.."
"Alaaa...yang ni pun cantik jugak.. Nak yang ni lah!"

Super K:
"Susah lah macam ni. Semua sayang nak.

Intan:
"Hehehehe....."

Boleh KLIK SINI kalau nak tengok kecantikkan kad kahwin tuh. Design semua moden moden. Gila rambang mata I. Rasa nak tempah semua. Tak pun, tempah untuk Kad Hari Raya jer. Kui kui kui. Eh, Zed Zaidi pun tempah kad dekat SINI tau! 

Lepas survey kad kahwin, pergi tengok pelamin pulak. Sebelum sebelum ni, kiteorang dah pernah bincang, nak kahwin, buat tema apa. Kiteorang nak tema GARDEN! Lepas tuu, I nakkkkkkkk sangat warna MERAH, HITAM dan PUTIH. Nak nampak elegan! *imagine*

Intan:
"Sayang, kita nak kerusi dekat pelamin tuh sofa. Tapi tak nak sofa warna putih, kita nak warna hitam. Lepas tuh kan, kita nak bunga ros merah banyak banyak.. Kita nak pakai baju warna putih, tak pun warna merah. Lepas tuh kan... Bla bla bla (membebel)"

TIBA TIBA...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Dem! 
I rasa macam mimpi!
Ni lah pelamin yang I nak sangat tuuuu!

Nak pelamin ni jugak!
Tak kire! Tak kire! :-P

I ajak Super K ambil gambar atas pelamin. Tapi dia tak mau. Malu lettew! :-P Tapi overall, memang best lah Pameran Perkahwinan macamni. So, boleh lah cuci cuci mata dan survey untuk perkahwinan kami 2 tahun lagi :-) Tapi kalau awalkan pun lagik bagus. Tahun depan kerrrr.... Heeee~ (gatal)

Super K! Cepat lah beli rumah! Heeee~ Gelpren you dah gediks sangat neh. Hihihi. Ok lah, mahu tidur. Selamat malam semua :-)

16 comments

NuSaNa NoSa 91 said...

bunga ros putih tu paling cantik.. keen sukeeee~ ^_^

p/s: slmt mlm juga.. sweet dreamz~~ ^_^

cik nur said...

hehehehe cpat ler kawin tak sabar nak junior kak intan dgn super K huhuh

cikpia said...

ha ha.... gediks!!! semoga time kawen nanti pelamin tu masih belum ditempah yer!!!!

eykameow said...

waaaaaaaaaaa best best. eyka tak penah try lagi pegi pameran pengantin. huk huk malas nak pegi~ kahwin lambat lagi.. lalala :P
siss i love da last pic. soooo damn cute! ngeee

sharamli said...

yeay..kak intan kawen lagik 2 ta0n

zuk zuhaiza said...

tak sabar pulak nak tunggu update perkahwinan sis tahun depan..hihik

Puteri Iqa Izyan said...

sila kawen cepat2~~ :D

suffer8zine said...

heheh ngaku gedik

Terkini : Senarai Keputusan Dan Calon ABPBH 2010-2011 | Penyelesaian Masalah Error Button Older Post

cik fa said...

so sweet la korang

Mama Gee said...

belum nikah takleh naik pelamin sesama..nnti ilang seri...ahaksss...
gurau2 je :)

Cik Cammy Lia said...

hehe cun

Nurul chumel said...

pameran kat mana ni?

░♥si lampu neon♥░ said...

nak kawin da ke ? alhamdulillah cepat cepat !

enyheartsdiamond said...

owke.. pelamin tu mmg elegan! boleh tetamu2 yang datang ney berfotoshoot sekali.. kahkahkah :D

Aimie's said...

waaaaa..beshnya survey kad kawen heeee......smoga bahagia slalu..

Anis anak wong said...

waa...da nk kawen ke?
huhu...smoga bhgia kak intan...

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13