Friday, April 29, 2011

.tiada video skandal seks di sini :-)

.

Salam.

Kadang kadang terasa macam bukan
duduk dekat Malaysia.

Video seks boleh di tayang umum.
Boleh ke?

Errr...tak malu ke?
Tak takut dosa ke?
=.='

Negara negara luar gelak gelakkan kita.
=.='

Semalam cerita dengan Super K pasal hal neh. MESTI LAH KENA CERAMAH kan? T____T Macam I neh jahat sangat jer. Dia cakap, tak baik cerita pasal aib orang. Tak baik itu, tak baik ini. Huk huk huk. BAEKKKK SAYANG... T___T

Tapi masalahnya setiap hari I tengok berita dekat TV, semua cerita pasal skandal seks Ketua Parti Pembangkang tuh. Bukak TV jer, mesti ada pasal kes tuh.. =.='

I bukan nak menangkan sesiapa, tapi zaman sekarang neh, susah nak percaya dekat orang. Orang yang baik dengan kita pun boleh tikam belakang kita, lagik lah musuh kita kan? :-) Lepas tuh, bila dekat TV siap tayang address belog yang ada video seks tuh, mesti lah semua gugel kan? Termasuk lah I dan housemate I. Haish, habes rosak mata I. :-P

Kalau belog terbabit letak Nuffnang, fuhhh confirm mencanak canak traffik dan earing kan? Tak macam I, ciput jer. Huhuhu.

So, korang rasa siapa di pihak yang benar? 
Siapa yang di aniaya?
Siapa yang teraniaya

Tangan ke dada, mata ke atas 
┌ (˘⌣˘) ┐

Eh silap, silap.
TEPUK DADA, TANYA IMAN
:)

3 comments

fazrin2211 said...

biarkan je la, tak layan kite menghukum

Secret Drifter said...

Intan from my opinion i mmg kecewa dgn Media di Malaysia...

24 jam tunjuk SEX, LUCAH n everything..

xmalu ke??

xtakut ke kanak2 yg tgk n terpengaruh ???

nanti case rogol, buang anak n lain2 akan terjadi if TV buat mcm ni !!!

also Media kita pesal tunjuk video sex tu??

pasal benda2 yg harumkan Malaysia xde ke??

mcm student Malaysia harumkan negara ke?? or professor Malaysia jumpa kajian baru ke??

i bagi satu contoh !!

mcm Khamis lepas Sheikh Muzaphar interview bersama Menteri dan Professor Iran, sesuatu yg mengharumkan Negara.. masuk TV x?? tidak..

kecewa sungguh bila Media kita tunjuk mcm tu !!

P/S: i dah xtgk TV Malaysia yg semakin hari berbaur Lucah !!

Encik Psychopath said...

bek tengok bola.

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13