Sunday, May 1, 2011

.ada orang tuuuuuuu busyyyyyyyyyy.........

.

Salam.

Hangin betul I bila dapat pakwe yang busyyyyyyyyyyyyy gila pork. Mula lah I mengamuk ngamuk, menjerit jerit pepagi buta kan... Ok fine. Dia bukan busy sebab kerja tapi busy sebab keluarga. Ok ok. Bukan I tak faham. I faham, cuma biasa lah, I kan gedik. Muahahaha :-P

Super K dan sepupusss beliau. Cuba korang carik mana Super K.
Gambar neh I curik dari FB Bujang Senang.

Weekend adalah hari terbaik untuk bercinta, berdating, bertengok muvee, berkaraoke, dan ber ber ber yang lain. Tapi kan Super K balik JB sebab ada Family Day dekat resort mana ntah area JB tu. Gila besar pengumpulan sedara mara sepupu sepapat dia . Disebabkan I belum kawen dengan dia, mesti lah I tak boleh ikut. Ok fine. I pun balik lah rumah dekat Muar neh. Tak kuasa I duduk rumah sewa dekat Melaka tuh! 

Nak dijadikan klimaks untuk I mengamuk, malam tadi la, I call Super K, tapi tak angkat. Ok tak pe. Mungkin tengah sibuk dengan sedara mara keluarga dia. Dah pukul 12 malam, I call balik. Tak angkat jugak. Ok tak pe. Pukul 1 pagi I call tak angkat jugak. Haish, mana orang tua neh. Grrr. Last last I call abang ipar I. Fuhh nasib baik dia cakap Super K pergi mandi kolam. Tapi ape kejadahnya mandi kolam sampai pukul 1 pagi! Grrr!

Dalam pukul 2 pagi, I hantar sms pasrah dan sms good night. Dah penat call, dah penat marah marah. Dalam pukul 2 lebih, dia reply, cakap goodnight and iloveyou bagai. Mula mula hangin gak tapi at least dia sms I jugak. Tengah tengah sms dengan dia, I tertidoo........ Tuh memang dah biasa sangat lah. Kikikiki. :-P

Bila bangun pagi, tengok tak de misscalled pun. I hangin ah. Apesal dia neh. Dah lupa kat haku ke. Ggrr! Lepas tuh I call, tak angkat, sms pun tak reply. Dalam 15 minit lepas tuh, dia call balik cakap sori sebab masa I call tuh dia tengah mandi dan sekarang dia dalam kereta, dengan adik dan sepupu dia. Tapi memang sonyap lah dalam kereta tuh. Then I tanya lah Super K...

Intan : Sayang dalam kereta ke? Apesal senyap je? Mana semua orang?
Super K : Doang tengah dengar abang punch card.
Intan : Hah, padan muka. Apesal semalam tak call? Penat kita call beribu ribu kali. Ni baru ingat nak call. Dah lah call lambat. Bla bla bla... *membebel*
Super K : Alaa...abang memang selalu punch card merah. Selalu lambat. Kalau bukan merah, memang bukan abang lah. *gelak*

Haish budak pakwe neh. Kang aku tangan tangan kang. Orang serius, dia main main. Sabar jer lah nyahhh.... =.=' I bukannya nak control ke hape kan, tapi mesti lah I jeles dengan dia, pergi mandi kolam, pergi mandi laut, makan bbq, karaoke, lepak lepak borak borak dengan sedara. I dekat rumah neh makan hati berulam jantung jer. Huk huk huk.

Intan : Ye laaa..orang tu bbq. Kite kat rumah neh makan hati berulam jantung je.
Super K : Hah, sedap lah tuh.
Intan : WOIIII!!!!
Super K : *gelak*

Walau pun dia buat I marah, tapi dia dah neutral kan perasaan marah tuh dengan buat I gelak. Heeee.... Pakwe/makwe korang ashane pulak? :-)

8 comments

Scya LollitA said...

hehe .same la kite . incek katak kembung kte tu asek bz sjak balek rumah . adoii . da mrajuk2 bagai dahh tp x ley mrajuk sbb dye wat lwak bodo plak . nak je sekeh2 asenye .

sharamli said...

ittew xdew pakwe.. T_T

dyah16 ! said...

lelaki mmg cm tu la sis. same la dgn i. hehe.

♥HANA ZAINAL♥ said...

sweetnye ^^
untung sis kaan :DD

J.Syazwana said...

pakwe kite pon suke cari gaduh tapi lepas tuh mulalah gelabah. padan muke. haha !

eykameow said...

pkwe kite dah bosan ngn kite sbb kite slalu mrh n x phm keadaan dia. jd dia amek keputusan utk buat bodo ngn kite. So, kite jd mcm tali yg tergantung.....sedih kan? Tapi ni lah realiti =(

nurul ain said...

waaa cian kak intan..diabaikan sementare..eh kak intan dok umah sewa kat melake ke?

Ct DJa said...

sis, kita rasa super k sis nie sepupu sepapat dgn senior kita la. abg azim a.k.a abg juju. huhu~

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13