Sunday, May 22, 2011

.apa alasan pakwe atau makwe anda?

.

Salam.

Weehuuuuuee~ Korang suka gayut tepon tak?? Penah tak dalam satu ketika, korang dah habes idea dah, tatau dah nak membebel hape dalam fon tuh. Kadang kadang terdiam. Nanti mula lah keluar dialog, 

"Kenapa awak diam? 
Awak cakap lah." 

"Eh, awak lah cakap. 
Saya suka dengar awak cakap.
Suka dengar suara awak." 

=.='

Elehhhhhhhh! Padahal dah takde modal mau cakap. Kuikuikui. Lepas tuh, mula lah kasik alasan, "Saya nak terbery lah..Saya pegi toilet dulu ek. Nanti saya call awak balik" Pastu tu tunggu punya tunggu, tak call call pun. =.= Tak de ke alasan yang best sket? Dah menyampah lettew dengar suara I. Ingat I tak menyampah ke dengar suara dia? Keh keh keh. :-P (Oit pakwe. Jangan sentap ekk. I gurau je laaaaaaa!)

So korang pulak ashane? Ape alasan pakwe/makwe korang bile dah menyampah dengar suara korang? Kuikuikui.

16 comments

♥CIK IERA♥ said...

slalu dengar nk terberi je...takpon dy ckp "kite mesej je la ek"....=)

starzieti said...

pernah jugak takde idea nak ckp, then bagi alasan nak makan la, nak tido la. hehehe ~ ;b

sharamli said...

kitew xde pakwe camana nak gay0t

♥ Cik Cha said...

hahahaha.. kalau cha die akan ckp..

knp diam? ada malaikat lalu naik skuter ke.... muahahaha...

then terus akan idea balik... pot pet. pot pet... ngeeee

syaza kelyza said...

haha . sama la . selalu kalau dah lama2 borak mesti tade idea nak cakap apa :D

aLya maNip said...

ayokk..tak pernah agi kene camtu..lau xde modal sngat..cakap je la.."syg, jom tido..jom tido skali..phone tayah letak"hahaha
bejet maxis sdiri punye..haha

...Minah BluR... said...

haha! kalau saye.. saye x kire saye pkse die cakap jugak pape pun...
kalau dah gila babeng xdek idea..
saye nyanyi wat konsert..muehehehe

Cahaya Kehidupan said...

iter plak jarang call,SMS pun jarang,sebab dia busy giler...find i kena faham keje dia....bai...T_T

zmah said...

Berkawan tak salah janji tatasusila dijaga...

Asma Ahmad said...

hahaha... lbeh suka msj. klu ckp fon sat jew. xda idea kot nk sembg... :p

aswani_comey said...

salam..
best la n3 ni..prnh tjd kt dri ni la..hehehe..alasan cmtu la biasa diberikan..xnk bg awek kcik ati kot klu ckp xde idea..

Amanda Sasha said...

hahak. pernah. but my excuse is 'rindu la dengar suara hubby.cerita la apa2." or "b, nyanyi 1 lagu." hehehehe

enyheartsdiamond said...

dah lama tak gayut.. tak ada benda nak dibualkan pun :|

MiSs D said...

hehe betul2..tp da lame xborak ngn dia pun...hehe jarang call...

cikpia said...

sebab baru bercinta, so tengah hangat g.... so taknah la lagi out of idea. lagipun kitaorang opismet, so bley kutuk2 kengkawan opis. he he.....

aTy _faRed~ said...

jarang bergayut ngan boypren dulu[sekarang jadi asben]... sebab masing2 sibuk ngan kerja.. kalau berborak pon sekejap2 jer.. kalau dah tak de ape nak cakap..mintak diri jer..huhu... eerr..mase cinta2 monyet dolu2...urrmm...tak hengat lar...rase macam waktu tu..tak nak letak telipon.. tak bercakap pon tak ape..janji konon2 ade dekat kat telinga..lawak..membazir bil betul..adoy....hehehe

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13