Tuesday, May 3, 2011

.dah nampak dah gedik dia

.

Salam.

Entry sebelum neh telah di delete. Biasa lah. Bila jiwa tidak stabil, macam tuh lah. Kui kui kui. Ok relaks. Tarik nafas. Hembussssssss.... Heeee.. :-)

Semalam I keluar jenjalan dan soppink dengan family I. Doang datang Melaka. Balik dari jenjalan, jumpa Super K kejap. Tapi time tuh family I tak balik lagik. Adik I nak pergi 7e, so I dengan Super K tunjukkan lah jalan. Kiteorang naek kereta laen laen dengan family I. I mesti lah naek dengan Super K. 

Tetibe Chacha cakap dengan Super K macamni....

"Emm Abang Ipan.. 
Abang Ipan boleh tak tolong dukung saya?"

Haha. Sebelum sebelum neh, Chacha segan segan sikit dengan Super K. Tapi semalam gila selamba tetiba boleh cakap cakap dengan Super K. Dia suruh Super K dukung dia sebab dia nak masuk kereta Super K. Menyibuk je. Kacau daun betul! :-P

Bukan maen manjewwww lagik Chacha dengan Super K. 
Haish..suka tengok gelagat dieorang :') 

Esok I ada exam lagik. Paper finance, banyak calculation. So, malam neh kena stay up. Hafal rumus segala bagai. Wuuuuu takutnyeeeee.... Wish me luck! :-)

Eh lupa nak cakap, I dah tengok cerita Fast & Furious 5. Sumpah sangat BEST gila pork. Walaupun time tengok tuh I berkali kali jugak nak pergi toilet. Dem ah. Ekon dalam cinema memang tak boleh slow ke? =.=' Nasib baik ada sweater kesayangan I. Boleh tolong hangatkan. Dannnnn I dapat baju & perfume dari diaaaaaa jugak..... Suke! Ilysm love~~~ 

Ok bai. 
Nak sambung study.

8 comments

adib syazwan said...

untungla slalu dapat jumpa kan2?huhu

Yayaa said...

skemaa gila ayat chacha. haha ;p

Cik Awan Dyana :) said...

amboi 2 chacha nie kacau daun jea kan .. hehehe :))

Nurul chumel said...

gelagat abg n adik ipar..
sangat sweet! :)

Cahaya Kehidupan said...

good luck intan, calculation tu,buat latihan banyak2,baru lekat ..hehe =]

Aimie Lieyana said...

cweetnya..nway gudluck!!

Puteri Iqa Izyan said...

wahh..chacha dah start dah.. heee

hamzah ian said...

study2 intan.. hehe

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13