Wednesday, May 18, 2011

.korang ingat tak kartun neh?

.

Salam.

Masa I kecit kecit dulu (sekarang pun masih kecit), I di sajikan dengan ceta katun macam neh. Lawak kan? Sangat old skul katun dia. Tengok banyak banyak kali pun, masih boleh gelak. :)

Banyak lagik adik beradik siri katun neh. Korang boleh tengok dekat youtube. Bila korang view video atas neh dekat youtube, dekat sebelah kanan ada banyak suggestion. Boleh lah buat geli geli gelak gelak kalau busan busan tuh. :)

Ok, enjoy the showwwww!
^.^

7 comments

emieysandra said...

sis cuti xpela..leh layan katun..wuu~

cik heroin said...

zman sy xd lg krtun ni T.Y

Mr feckry said...

old skool beb

Encik Psychopath said...

time katun tu kite tak lahir lagi.

faz said...

tak ingat,hahaha

SyahmiFikri said...

sangat2 old skol.. hebat! suka katun nie.. =)

cik nur said...

dah lama tak layan kartun mcm nie ateh asyik busy jer kan hahaha
apa kata kita tukar nak nur cuti sis kerja hehehe

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13