Wednesday, May 18, 2011

.lepas satu masalah :-)

.

Salam.

Dua tiga hari ni, I asyik fikir 'hal ni' jer. Patut ke? Aci ke? Tak cepat sangat ke? Err hal apa? Jeng jeng jeng. Biarlah rahsia. Kang kepoh kepoh sangat kang, tak jadik pulak. Tapi, kalau kepoh kepoh pun, sebenarnya tak apa jugak kot. Sebab setiap apa yang kita cakap tuh doa. Kalau cakap betul betul, insyaAllah akan jadi kenyataan. Nak cakap dekat korang ke tak ek? Hihihi. :-P

Tapi lepas chat dengan beberapa orang kawan rapat, dan dengan kakak I sendiri, respon mereka semua positif. Alhamdulillah. Akak I over betul, siap tanya nak tema warna apa. Dem ah. Suka buat I blushing. Cilakak betul =.=' 

I'm waiting for the next step. :) I love you so much my sweetypie. *senyum*Errr kita nak cincin simple simple je tau. As simple as me. Haa? Cincin untuk hape? Keh keh keh. 

Santek gak kan cincin Mickey Mouse neh.
Tapi mesti Chacha nak sebab dia suka Mickey!
Cincin neh cool kan?

Kata Seafarers' girl. 
Mesti lah kena ada anchor gituh! :-P

Doakan yang baik baik untuk kami! 

8 comments

FaTinFiRDaUs said...

tak saba nak tengok akak kawen.. wuwuwu... cepat cepat sikit.. :D

Cik Ayu said...

waaaaaaaaa!!!i raser i dpat tangkap!!!!da lame follow blog n...hope sgat kak intan n si chenta ati hapilly ever after....cepat2 la la betunang n get married k!!!

Dayana AZ said...

dayana boleh agakk ni untuk apaa :) .

semoga termakbul impian dan cita2 ;).
akk da 25 kn? da sesuai sgt da tu. heheee.

Liyana Aziz said...

alhamdulillah.. bila nak g next step macam2 kita fikir kan.. x cepat sangat ke is the common question that always on our mind... hahahahah

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

alhamdulillah!!!! tunang ke? kawen terus je lah.

Cik Cammy Lia said...

tahniah intan.semoga segalanya lancar dan kamu akan bahagia smpi bile2 bersama dia

farhah dzarif said...

sweet :D

Asma Ahmad said...

i like~ :p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13