Saturday, May 7, 2011

.mama, you know i love you~~~

.

Salam.

Haiiii~~~ Selamat hari ibu kepadaaaaaa semua ibu ibu ibu manusia, ibu kucing, bakal ibu mertua dan ibu ibu seluruh dunia. Ibu roti tak termasuk yer. :-P

Hoyeah hoyeahh! I dah sampai rumahh dah setelah Super K berjaya melepasi bandar Melaka dengan menghantar I dengan selamatnya ke rumah ku syurga ku di Muar ini. Perghh ayat tak macam tebelit tebelit pulak kan? Hihihi. I dah start dah cuti semester. Lebih kurang 4 bulan oke! Naik semester semula bulan 9 kang. Wuu lamaaaaaa~~

Dannnnn sebelum menjejakkan kaki ke Muar, kami bersama sama mencari hadiah untuk Mama sempena Hari Ibu. Tapi mesti lah Super K yang bayar. I kan meskin =.=' Tapi bila sampai rumah tadi, Mama takde sebab pergi kenduri. Abah pulak kerja. Adik adik je ada. So, tak berapa nak manis bila dia masuk rumah I. Kan kan? So lepas dia drop I, dia pun kembali ke pangkal jalan.

Mama, you are the queen of my heart~
I hope you like our present. 
Love u much!

Mama : Angah, tadi tak ajak Irfan makan ek?
Angah : Errr tak.. Mama masak apa?
Mama : Laaa tak tengok ke kat dapur tadi. Penat mama masak. Bla bla bla....

Itu lah antara dialog mama bila dia sampai rumah tadik. Ciss..mana lah I tau mama masakkan untuk Super K. Ingat tak masak apa apa. Keh keh keh. Sayang beno kat anak menantu dia tewwww :p

"Orang cakap, kalau nak tahu rupa isteri kita waktu tua,  tengok rupa mak dia. Bila saya tengok muka mak awak, terus sejuk hati saya."

Well, I tau I memang cantik macam mama I. 
Keh keh keh.

3 comments

εїз Cik Fasya εїз said...

hepi mother's day jgk aunty~

emieysandra said...

miss my mum :(

Cik Azizah said...

selamat hari ibu untuk ibu intan dan ibu seluruh malaysia :) jijah folo

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13