Friday, May 20, 2011

.minah kepoh part #2

.

Salam.

I masih boleh bersabar kalau I masih boleh bagi salam. Ok fine. Sebenarnya I memang sangat hilang sabar. I punya prinsip, kalau orang tak kacau I, I takkan kacau orang dan kalau orang kacau I, jangan menyesal sebab I akan kucar kacirkan hidup doang. Hehe. Cuak tak? Cuak lettew! :-P

Ok. Sebenarnya memang ada masalah dengan beberapa orang dan telah di-settle-kan malam kejadian tuh jugak. Tapi tak sangka lah 2-3 hari ni ada pulak kes nak mengungkit ungkit. I diam. I malas nak fikir. Tapi bila I diam, doang blame I dan cakap I tak buat apa apa. Senang cakap I tak mintak maaf lah PADAHAL memang benda dah lama settle. SMS MINTA MAAF BAGI KEDUA DUA BELAH PIHAK I STILL SIMPAN DALAM CONVERSATION HP I. Ok, siap caps lock lagik. Nak kasik terang sikit. Dia dah mintak maaf, dan I pun sama. So, kira 0-0 lah kan? Benda misunderstanding je kot. Tapi I takkan melenting kalau orang tak usik I. Masalahnya doang start dulu!

Dan semalam, I di beritahu, masalah neh memang dah selesai. Kes yang ungkit mengungkit tuh pun dah settle. TAPI, ada pulak manusia 2 orang neh menjadi batu api! Dem. Ape masalah doang pun I tak tahu dan tak faham. I tak kacau dia, tak de usik dia, tak de jentik dia, tetiba nak masuk campur, nak perli perli I. 

Setiap status yang dia up dalam FB, semua nak point dekat I. Dem ah. Ikut hati memang I blocked terus minah neh sebab I kalau dah menyampah, I blocked terus. Tak payah nak lawan lawan status. Macam bebudak. Umur macam budak tapi badan dah macam mak budak!

Sumpah I sakit hati. Tapi ada Super K pesan dekat I, jangan remove, jangan blocked. Tenang jer. Ok. Tenang Intan. Sabar Intan. TAPI SABAR ADA HADNYA OK! Ingat I dugong ke? Si tenang. Tenang lah sangat! Geramnyeeeeeeeeee! Rasa nak geget jer keyboard neh! Argh!

Entry marah mana boleh letak gambar!

6 comments

dak eina said...

lawaklah sis nie.. entry marah mne bleh letak gambar eh? letak lah gambar sis ngah marah.. hihi.. jgn mrh2 eh.. nnt cepat tu-a :P

aLya maNip said...

tengah seyes2 baca tiba2 gelak plak bila k.intan tulis "entry marah mana leh letak gambar"hihi

dun worry la sys..sabar ye..tp alya pon baru je brdepan ngan problem2 cm sakit jiwa nie..seme org berkenaan da pon kene block..huhu

AKMA said...

ayat penegas yang last tuh comel la.haha...xnampak cam marah plak. chill eyh sis intan :D

.::WaNiE::. said...

noted entry marah xleh letak gambar

kekekekke


tenang sayang !

C!k LaYLa PiPi GeBu said...

http://ciklaylapipigebu.blogspot.com/2011/05/demam-nktm.html

♥yaya budak suka embun♥ said...

erk..leklu sis

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13