Friday, May 20, 2011

.minah kepoh

.

Salam.

Hari jumaat ni penghulu segala hari. Tengok tajuk entry pun dah tau, nak mengamuk ngamuk. Tapi tak pe. Hormat hari Jumaat. Masuk je hari Sabtu kang, I ngamuk ok. Keh keh keh. Nanti lah ek I cerita pasal minah kepoh tuh :-P

Sekarang dalam mood meng-EDIT belog orang. Baru siap satu. Ada lagik belog laen yang tengah KIV. Alhamdulillah, rezeki murah pulak kali ni. Belog akak neh I siap edit semalam. I cakap, I mintak payment sekali jer, lepas tuh, kalau tak bekenan, nak suruh edit anytime, I boleh edit as long as I free. :)

Tapi I tak boleh masuk belog akak neh selalu sebab sentap dengar lagu dia. =.= Ok sambung cerita. So kalau ade sesiapa mau I tolong edit, boleh email I. Harga berpatutan. Siap ada student price lagik. Korang kena lah tunjuk kad matriks korang pada I. *tetibe*  So, boleh email dekat I di - intanurulfateha@gmail.com

Ok lah. Mau sambung kerja. Tata! :)

8 comments

C!k LaYLa PiPi GeBu said...

give me quotation plsss... bawah ni email saya..

delailah_89@yahoo.co.uk ..
=)

http://ciklaylapipigebu.blogspot.com/

CutieIntan said...

owh amik job nieh ek..so nanti leh laa bagi job..huhuhu

Piah Becok said...

errr mintak tolong buatkan header voley??? nanti payment tolong bagitau cemana ye.

CIK FERRA AWW said...

HEHEHE NAK KENA CAS BRAPA RINGGIT? BUNYIK CAM BEST JER

athirah said...

tlg tgk kan blog trex.. apa yg perlu di edit?? mcm need smthng utk dikemas kan...

HafizRahman.com said...

nanananananakkkk...hahahahha...intan!!header u i tak sempat siapkan lagik..dah siap nnti i bgi k..ada exam mggu ni

SyiqaAdiela said...

wow beznyer.....intan!bleh xbg templete yg comel2...syiqa cri xjupe lah...:(

ShAriLiZzaTi said...

::Hye..sy mcm brminat je nk mntk tlong edit blog..but..bleh bgi quotation dlu??heheh..sy student..leh la dpt studnt price kn??hihi..
ni email sy..
ayong89_anisabri@yahoo.com

TQ

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13