Friday, May 6, 2011

.OB, please be nice to me

.

Salam.

Jam menunjukkan  pukul 3.26 pagi. Ape kejadahnya I tak tidur lagik. =.= Ok, esok ada exam. Dan untuk student pemalas macam I, mesti lah baru terhegeh hegeh nak study kan? Padan muka. =.='

Carrymark pun tak pegi tengok dekat kampus. Pemalas punya pasal. Tapi I yakin, carrymark I tinggi. (ok fine, I belagak. kuikuikui) Dan esok merupakan paper terakhir I untuk semester 3 ni. Ada lagik 2 semester dan lepas tuh boleh praktikal dan lepas tuh boleh kerja, dan lepas tuh boleh carik duet banyak banyak, lepas tuh boleh beli kereta, boleh beli rumah, boleh beli macam macam lepas tuh boleh masuk meminang kesayangn I. Hoyeahh! Phewww...penat cakap dalam satu nafas. Huhu.

Abes tuh, kalau nak tunggu dia masuk meminang lambat sangat. Kikikikiki. :-P Sebenarnya I agak stress hari ni. Ramai blogger claimed blog I tak boleh bukak sebab domain expired. Actually I dah banyak dapat invoice dari syarikat tempat I beli domain tuh, suruh I renew tapi I asyik delay jer. Lepas tuh hari ni memang due date dia. So, baru lah tadik I bayar. Tak de lah mahal pun, RM31.60. 

Tapi disebabkan doang lambat update, so blog I stuck, tak boleh view. Huhu. Doang cakap ambil masa 12 hingga 24 jam untuk activate balik. So kalau korang boleh view blog I sekarang neh, meaning dia dah ok lah. Hoyeah hoyeahhh ^^,

Dannnn hari ni I happy happy happy happy sesangat. Sebab apa? Errr....biar lah rahsia. Kang cerita lelebih kang, kena tikam belakang lagik. :-) Cik puan tikam belakang, terima kasih ye. :-)

Ok lah, nak sambung lagik sikit buat revision. Wish me luck. Organizational Behaviour (OB), please be nice to me. Nanyte~~

7 comments

CikHanim said...

eh? sy baru lps jawab 5/5 means hari khamis...
heeeeeee....

enyheartsdiamond said...

yey! da bole bukak blos sis <3

Puteri Iqa Izyan said...

goodluck sis ^_^

.::WaNiE::. said...

OB

senang je

hakhakhak

Aeen said...

OB??huhuhu....subjek yg i xsuka..tapi alhamdulilah masa exam dulu result ok...heheh...:)

Misshy Innz said...

OB susah . kita dah amek last sem . killer betul =.='

♥HANA ZAINAL♥ said...

sis, tnye sket bole ? akak stdy mne ekk ? amek kos ape ?

TQ

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13