Monday, May 23, 2011

.pernah tak korang rasa?

.

Salam.

Pernah tak korang rasa rindu dekat orang sampai nak nanges. Ok tipu. Bukan sampai nak nanges. Dah nanges pun. Nangis tak benti benti. Makin laju pulak die. Isk.. T___T

Lepas tuh kan, pernah tak korang rasa, bila dengar sesebuah lagu tuh, korang rasa macam, Dem ah, apesal lagu neh macam ni? Apesal lagu neh mendayu dayu. Dannnn airmata pun mengalir dengan lajunya....

Ker I sorang yang rasa semua neh?

Kalau I sorang yang rasa,
maka eksperimen keatas diri I berjaya.

Maka benarlah, I seorang
ALIEN.
=.='

13 comments

fmunyraz said...

sis. i bukan setakat jadi ALIEN dah tapi mayat kot. sis bawu kejap x jumpa kan?
kta dah 6 bulan sis. wuwuwuwu T.T

saidatul_syamin said...

Hari2 rasa camtuh ! Isk

♥ sabrina ♥ said...

tuh perkara normal kak intan, bila kita dah syg kan seseorng tuh.. :)

Nurul chumel said...

I pun dah lama tak jumpa dia. Sehari tu boleh bilang ngan jari jek berapa kali kitorg msg. Tak tahu lah. I dah jadi hati kayu kot. =.=

aisya zaida said...

penah!!!!..
saya penah rasa camni..
rasa rindu sampai nanges..
penah nanges sb rindu sangat2 kat my mom, my lil cuzzy n my hubby.
tambah2 pecah tangki air bila tengok video dOrg..
kalau kita2 je camni, kita sama je.. geng alienz,..

Mr feckry said...

ui jiwangnye

@juera said...

normal la tu...lbih2 lg org yg tgh bcinta cintun ni..

ak sllu rindu dgn BF yg jauh d sna..sobx3

bile dgr lgu kami lg la terasa rindu..damn!

:)

dak eina said...

sbr ye sis.. xmo ah nangis2 nie.. sis kan kuat!!

aLya maNip said...

pernah..huhu

tapi k.intan tamo la sedeh2 ye :)

♥CIK SHA♥ said...

uiiiiiii..ramai jugak yang alien macam saye..ahaha..

normal kot dak intan..kebanyakan pompuan cenggitu..;p

ayu jazari said...

kite salu nanges bile rindu sgt3..bile dengar lagu sedih mula lah feeling smpai nanges2..haha !
kite same2 alien :P

" leito69 " said...

huhu...pnh2...tu tndenye btol2 syg tu..hehe..

...Minah BluR... said...

of cos ler pernah... huhu nanges2 smpai penat pastu ngantok teros tido x hengat...

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13