Saturday, May 28, 2011

.persatuan geng kapal

.

Salam.

Hoyeahhh! Hoyeahh! Persatuan Geng Kapal kini berwajah baru. Saja semalam mintak kebenaran dari admin PGK untuk make over belog tuh. Thanks pada Kak Liza. Dah congrats jugak kepada Tuan Presiden Persatuan Geng Kapal sebab dah ada belog! Hoyeahh! Happy blogging Kak Azie..

Dan kepada geng geng kapal yang lain, rerajin lah ek update belog. I loikeeee baca entry korang yang sweet sweeet gituh. Kalau nak suruh I tolong make over belog, boleh saja. Email I dekat - intanurulfateha@gmail.com Murah jer, tak mahal pun. Bagitau je nak design ashane and i'll do it for u.. Heee. 

Till then. Tata. :')

6 comments

Anna Boleyn said...

wah..ada joint blog lagi... bagus lah share2 kisah cinta :)

Syafinaz Balqis said...

Sys tolog add saya , Syafinaz Balqis . Sebb cari FB Nur Intan banyak sangat XD Hihi terima kasih . Btw , blog cantik sangat ^^

intan.liana said...

patutla blog geng kapal lawa semacam. ada designer, hehe :)

@ku d! sin!e said...

geng kapal tu blog ape??

Amanda Sasha said...

wahh. mst ramai yang minta kak intan make over blog kan? manyak duitt la ni. hehehe

liza said...

TQ intan..dah cun melecun blog geng kapal:))

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13