Tuesday, May 31, 2011

.saya semakin gemuk dan...........

.

Cak! Hai korang... 

Salam.

Selamat hari Selasa. EH, baru hari selasa ke? Lambatnyeeeeeeeee nak hari Ahad! Ada apa dengan hari Ahad? Heeeee...mesti lah hari yang di tunggu tunggu. Apa lagik perkara yang akan buat I tertunggu tunggu selain tentang Super K kan? Keh keh keh. Kalau korang nak tau, korang pun kena tunggu lah! :) .

Oh ye, semalam dah pergi buat rambut baru. Macam biasa, orang comel sentiasa comel. :-D Lepas siap buat rambut, I text Super K nak cakap I dah on the way balik rumah. I text sebab takut dia tengah sibuk. Then dia call I... 

Intan : Sayang, ‎santek rambut baru kiteeeee...
Super K : Nak tengok. Tanak pun MMS dekat Abang.

Intan : Datang sini dulu, baru boleh tengok.

Super K : Ye la. Nanti Abang datang.

Dialog lebey kurang macam tuh lah. Memula rasa macam malas nak mms, tapi mms jugak lah. Tapi dia cakap, fon dia yang boleh mms tinggal dekat hotel, malas nak bawak both hp, poket penuh. (gedik + alasan) so habes kerja baru dapat tengok mms tuh. Ok tak pe. I hantar jugak lahh..

Lewat sket tuh, lepas dia habes kerja, dia call I semula. Cakap rambut I santek. Errr kalau tak santek pun, berani ke nak cakap I tak santek? Huhuuu. Tapi kan, lepas I tengok lama lama gambar I semula, I fokus dekat badan I. Ye la, sebelum neh fokus dekat rambut je. Maklum lah, rambut baru.. Hihihi.

Dan dekat gambar tuh, I rasa I nampak macam, GEMUK! Mungkin teknik amek gambar salah kot =.= Atau baju yang I pakai membuatkan I GEMUK atau memang I dah GEMUK? Oh yer, gambar gemuk tuh mesti lah I tanak tunjuk dekat sini. Nanti kena kutuk dengan korang semuaaaaa.. Huahuahua!

Oh menn.. ashane neh. Dah lah I berazam nak kurus semula time cuti semester neh tapi macam makin gemuk je padahal dekat rumah neh, I makan sikit kot. T_________T Alaaaa wiken nanti, kalau jumpa Super K, kang kalau dia mengesahkan statement I semakin gemuk ashane? Isk.. Tapiiiii......dia pun sebenarnya gemuk jugak. So tak boleh lah kutuk I gemuk!  Kan? :-P

Kalau I semakin gemuk dan cantik.
Dia pulak, semakin gemuk dan hensem.
Kira ok lettew :-P
SESUAI!

Siapa lagik nak puji diri kita 
selain kita sendiri kannn??????
:-P

Pasangan gemuk.

Kami gemuk sebab kami bahagia bersama.
:)

14 comments

myMOONyet said...

hehehe. biar chubby, senang memain cecubit. erk? *larik lelaju* :P

Cik Cammy Lia said...

okey lah intan oi gemuk ckit.ni nampak tulang temulang, xlawa la :-)

J.M.R said...

tak gemuk lg nih..

intan_blur said...

darling..miss u sooo much..dah lame giler x singgah blog nih...
gemuk ker..? xde pun..tp klu gemuk ..akk akn buat kenduri kesyukuran

dak eina said...

sy gemuk sy comel. kikiki :P

bieLa said...

sweet la korang berdua nih hehe..

dark r0se said...

hurmmm~ tak gemuk la intannnn~:) lom tgtok ros ag~ ros ag gomok tau!:P

D'ya Marshmello said...

hehe, mana ade gemuk la..biase je.. tapi chubby2 comel ape..hehhe

http://miss-dya.blogspot.com

SyahmiFikri said...

haha.. menjerat super K nie.. hehehe

AzieMan said...

intan,mane der gemuk...slim lgi tuh.cute hehe tq my dear

Encik Psychopath said...

mok la sedap.

Mr feckry said...

tang mana yang gemuk tu

enyheartsdiamond said...

gemuk lah sgt.. hehe.. ok lah mcm tu <3

Chikova_Araishii said...

pasangan gemuk, hahahak,
lawak lah,
gemuk la sgt awok tu sys,
celah mane gemuk tah, ehee~

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13