Sunday, May 22, 2011

.something for him

.

Salam.

Kepada pompuan, bila tiba besday boipren je, mesti fenin nak carik hadiah apa. Sebab susah kot nak fikir apa yang patut di beri pada besday boipren tersayang. Kalau lelaki bagi pompuan, senang la. Boleh bagi teddy bear, munga, coklat, alaaa hadiah hadiah standard lah kan.. Kalau lelaki, susah I nak fikir. Balik balik jam, wallet, belt, baju.. 

Eh, orang cakap, tak elok bagi baju. Nanti jodoh tak kekal. Hmm memang pun. Ex-ex I dulu, semua I pernah bagi baju. Tapi Super K pun I penah belikan baju! Huwaaaaaa... Harap tuh sume mitos semata mata. T________T Kan kan kan?

Besday Super K beberapa hari lagi je. Besday dia 5/6/84. I pulak 10/12/86. Double dari besday dia. Seperti kami telah ditakdirkan jatuh cinta. EH! Macam tajuk lagu Kumpulan Spring jer. Apesal I layan lagu neh. T___T Oit, mana ada! T____T Kebetulan je lah! :-P

So, sekarang neh I tak tahu nak kasik apa. Ikut kan, kasik kasih sayang jer dah mencukupi. Dia mana pernah mintak apa-apa dari I. Kalau boleh, dia memang tanak guna duet I langsung, dia tak suka. Tapi I nak jugak bagi something yang buat dia gembira dan takkan lupakan sampai bila bila time besday dia kali ni. :') Kalau boleh, nak buat surprise. Heeeeeee~ Tapi bajet ala-ala student lah. Tak boleh lah demand sampai nak pergi dinner dekat hotel atau tempat mahal mahal. I belum ada kerjaya lagik. :-)

Apa ek nak kasik? 
Any ideas?
*dia takkan baca entry neh
sebab dia balik kampung, tak online huhu*

8 comments

::cikjuju::◕‿◕ said...

wat candle light dinner kat umah aje..hehe...but!!!sis masak...sis kene wat cake(tp jgn wat berdua2an ok...chacha mst ade..muhahaah...then siapkan bufday card yg besar punyerrrrr.....heh...^^,

Lin Arfazlin said...

bg crystal ball . heheh

ENCIK TIKUS said...

alololo cecuwetttnyaaa

♥yaya budak suka embun♥ said...

ehh...bf kite 9/6/87 la..hahaha

kite pun tataw nak kasik ape..baju tu mmg tak la kot :P

Liyana Aziz said...

yana pun x bagi apa2 kat encik boyfie.. x tau la nak bagi apa

sharamli said...

nak kasik apa w0it

aLya maNip said...

k.intan, jngan bg bnda mahal2..sbb lau dia ade duwet pon dia leh beli sdirik. buatkan something yg dia xkan dapat kat kedai. yg dapat dr k.intan je..watkan handmade card ke, masakkan dia something ke, watkan kek ke..hihi
even x jd or xsedap pon msti dia lg appreciate sbb k.intan usahakan something utk dia.hehe..kalau beli..seme org bleh beli..hehe

♥CIK SHA♥ said...

sape kata bg baju clash?tipu je tu..kalau macam tu kawen takyah wat hantaran baju..kui3..mitos la dear..akak pernah tulis pasai tu..

6 thn akak bercintan cintun dgn bf akak..spjng 6 thn tu dah berpuluh kali akak kasik baju kat die..haha..

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13