Thursday, May 19, 2011

.super k, saya benci awak

.

Saya benci awak.
Saya benci awak sebab buat saya rindu.
Saya benci awak sebab awak memahami saya.
Saya benci awak sebab buat saya jatuh cinta.


I adore all videos by CST Production. 
Nanti time kawen, nak buat camtuh lah 
^.^

Tapi ashane lah gaya video kiteorang tuh nanti
Heeeeee....

4 comments

cik heroin said...

cst memng best :)))


JOIN CONTEST & MENANG ROOM MAKEOVER WORTH RM5000

CutieIntan said...

yezzaa.....mmang CST terbaik buat masa ni

syaza kelyza said...

haha . sweet :D

Shahirah Adizan said...

akak , saya copy okey nanti kredit kat blog akak . comel sgt vdeo ni . sukaa :)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13