Friday, May 27, 2011

.survey baju kawen!

.

Salam.

Aci tak kalau pergi survey baju kawen tak bawak bakal pengantin lelaki? Aci tak kalau pergi kursus kawen bukan dengan bakal suami tapi dengan kawan kawan? Aci aci bukak pintu tak? =.=' Kursus kawen tak pegy lagik neh. Adoii..

Bakal suami I bz. So, kena lah pergi survey baju kawen sendirik. =.= Dari first boipren dulu, sampai lah boipren ke sekarang (mak ai, banyaknya boipren haku), I cakap doang, kalau nak kawen, I nak tema MERAH HITAM PUTIH. Lepas tuh nak letak bunga rose merah dengan putih banyak banyakkkkkk! Aww~ Mestiiiiiii santek! :-)

Kalau tak silap I, tema warna neh kan dia ikut musim. Ada satu masa tuh, I pergi kenduri kawen, semua tema gold. Tapi I peduli apa. I tetap nak kaler MERAH HITAM PUTIH. :) Tak kisah lah orang cakap I outdated ke hape ke.... Heee... Lepas tuh nak buat tema ala ala garden. Super K pun cakap nak camtuh. Tapi I cakap, tema garden buat dekat rumah I. Tak kira! :-P

Dalam kepala otak da ada dah senarai nak jemput sapa, nak kasik jemputan makan hape, goodies bag, siapa pengapit... Huiii... Macam3 lah. Kalau tulis mesti tak cukup kertas. Kuikuikui. 

Baju I nak warna merah camni.
Santeknyeeeee Irma :)

Walaupun I suka warna PINK, tapi time kawen I tanak lah warna pink. Semalam borak borak dengan Super K pasal baju raya. I cakap, I nak kirim shawl dari kawan I dekat Egypt, nak pakai time raya. I tanya dia, nak beli warna apa. Dia cakap, tolong lah jangan warna pink. Hehe. Dia suruh try purple. :) ataupun kelabu taik anjing. Siut jer. =.=

Eh, tunggu next entry k. 

Nanti I tunjuk baju apa yang I pilih 
dekat butik pengantin esok.
:)

7 comments

Puteri Iqa Izyan said...

nak ikut~~
hehe.

iqa nak tema pink yg kaler slow gitu. hehe. nk kekalkan kaler feberet. euwww~

Myra Arshad (: said...

please please. don't forget to inviteeee meeeee
*buat muka gedik :p

emieysandra said...

cpt2 la kawin sis^^

aLya maNip said...

merah cntik!!..
punye la alya gatal, majalah pngantin yg irma ni alya beli..haha

cepat2 k.intan..skuk bnyk da baju kawen cntik merah hitam..dulu ramai takot nk pakai itam....hehe

syaza kelyza said...

wahhh . dah surver da? beshnyeeee :D

Anna Boleyn said...

c's nak kawen??? biar betik! btw, i think m gonna call u tonyt. nak mengadu domba. sob sob :(

Asma Ahmad said...

alaaa... lgu kt blog sis ni wt org sebak la. rnduuuu...

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13