Wednesday, June 22, 2011

.abang ifan. boleh tolong lap badan chacha tak?

.

Salam.

Isk.. Tajuk entry tak boleh blah. Rasa I nak cepuk je budak kecit neh. Selamba badak je suruh pakwe ai pegi lap badan dia. I pun tak pernah suruh Super K lap badan I. #EH? Hakhak. Nak mampusssss ke? =.= Nanti I sambung cerita. Mari kita baca cerita I dating tadik.

Heee. Baru pergi dating 2 minggu sekali dah kecoh satu dunia belog. Ah, pedulik. I neh jenis pelupa. Baek I tulis dalam belog, nanti esok esok boleh baca balik lepas tuh sengih soang soang. :-P Yang tak suka, pergi baca belog orang laen ye. Mekasihhhh ^^,

Semalam Super K cakap, insyaAllah nak datang rumah I hari ni. Dan alhamdulillah, janji itu telah dia tepati. Dia sampai rumah I dalam pukul 11 lebih. Macam biasa, shopping mall yang best area rumah I adalah BP Mall. So, marilah merempit Betty yang kacak itu ke sana...

Sampai je BP Mall, kiteorang pergi tengok tiket muvee dulu. Nak tengok KL Gengster. Muvee pukul 1.10 pm tapi masa tuh dah 1230 pm. So, mesti lah pergi makan dulu. Settle makan, tengok muvee. Cerita KL Gengster tuh best hokeyh. Lagik lagik part Zizan. Tapi mesti lah I macam nak nanges part Zizan kene rodok lepas tuh part mak kepada Malek tuh jual kerepek tepi jalan. Kesian sangatt... T__T

Lepas tu makan makan lagik. Asek makan je kejenya. Gemuk lah ai. =.= Lepas tuh, jalan jalan, sopping sopping. Super K beli baju selai. Dia offer I tapi I tak mau. Tak reti ah nak mintak pape. (Padahal I dah aim masa kawen nanti nak mintak macam macam. Nak mintak keta, rumah, bla bla bla... $.$ Hakhak. Ok tipu. Eleh, Super K dah cuak lettew. Heeee.)

Lepas sopping kiteorang jalan jalan lepas tuh pergi karoke. Dekat BP Mall takde karoke yang best. Yang ada karoke jam**n je. Ah, belasah. Sebab masa tuh takkan nak balik. Awal lagik. Lepas karoke, pergi beli donut . Chacha tetiba call, suruh Abang Irfan dia beli donut stroberi. Cheh, maen order jek. I nak mintak apape pun sogan. =.= Sekali sedozen Super K beli. Siapa nak habeskan. =.=

Lepas tuh apa lagik, balik lahhhhhhhh! Sebab Super K memang akan hantar I balik rumah sebelum maghrib. Dia cakap, tak elok balik lewat lewat bawak anak dara orang. Ok, baek Encik Irfan. =.=

Sampai rumah, mesti lah yang paling kepoh si Chacha kannn. Tak boleh berenggang sikit dengan Super K. Super K nak pergi solat maghrib pun dia ikut. Busy body betul. Lepas tuh dia tanya, Angah, Abang Ifan tidur sini tak? Zzzzz... =.= Pernah lah jugak pelawa Super K tidur rumah I tapi dia cakap, mak abah tak pernah ajar dia tidur rumah orang. Heee. Bagus pakwe ai neh. :') 

Abang Ifan, itu bayang bayang apa?

Time neh lah nak tanya pasal bayang bayang.
SELAMA NI TAK PERNAH TANYA ANGAH PULAK!
*jeles*

Buat love untuk Abang Ifan lettew!
*botol susu tak tinggal!*

Dan ini yang paling tak boleh blah.

Abang Ifan, 
boleh tolong lap badan Chacha tak?

Hamboiiiiii! Cantek mukaaaaaa kawwww. =.= Masa neh, kiteorang semua lepas dinner. Dah lah Chacha makan nak duduk sebelah Super K. =.= Mengada betul. I pulak duduk sebelah Abah. Lepas tuh nak suruh Super K lap lap pulak. Rasa macam nak cepuk je. Dia cakap, dia panas. Siap basahkan sapu tangan Miki Maus dia lepas tuh kasik dekat Super K. I suruh Chacha mandi, dia tak nakkkkkkk! Tapi bila Super K balik, elok je dia nak mandi. =.= Haii..sabar jer lah... T___T

Nasib baik ada jugak gambar berdua dengan Super K.
Kalau takde, esok jugak I suruh dia datang sini semula.
*alasan*

Keh keh keh.

Baidewei, mekasih sebab dating dengan kite tadi.
Loveeee u much lah sayang! 

12 comments

nuruashia ♥ said...

sweetnyeeee..adk u mmg sempoi ahh..

emieysandra said...

haha..ngade je chacha nih ;D

t e m b u m e said...

sis, belum kahwin ni lah mintak je pape
kalau dah kawen, nanti lelaki kedekut.before kawen boleh jnji mcm2. nanti dah kawen, jd lain
(ramai akak ofis yg dah kawen ckp cmni)
hihihi

Bitter Sweet Efiey said...

Sweetnya... :) Suka baca ....

syaza kelyza said...

hehehe . sweet :D

✿ emaxoxo ✿ said...

hahaha lawak lah chacha ni! ema gelak je baca entry ni :P

cik helena said...

fateha kalau suh ipan lap badan,kompom lajuu ipan.hahaha!

eh telebih sudah ne.,hahah!

i n n z c h u b b y said...

dear...

rumah dekat dgn BP Mall ke?

leh la jumpa nnt...

inn blaja kat uthm je...

cik nur said...

amboi sula la tuh dating2 hehehe

syafiqakarim said...

hahah asek nak jles.
dgn cenonet tu pun nak jles.
haha.

suka lettew dpt datink ;p

iDa said...

ehheeh.......memg lawak..heheeh..sweet

eykameow said...

sis makin chubby! omaii comel ok. maintain!!!!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13