Friday, June 24, 2011

.ain si perempuan desperate #3 - ain reply email itu!

.

Salam.

Masih lagi tentang Ain. Ye, memang betul sangkaan korang semua. Dia reply email Kak-Sue-Bukan-Nama-Sebenar. =.='

Kak,kan Ain dah cakap, Ain cuba lupakan Abg, tapi x tahu knp Ain x boleh. Bukan Ain mahu jadi begini. Ain tahu Kak bahagia dgn abg. 3 tahun tu pun mcm-2 Ain dah lalui dengan Abg. Berapa kali kitaorg clash, pastu sambung balik. Dia merayu Ain jgn tinggalkan dia, tapi akhirnya dia yang tinggalkan Ain.

Bukan Niat Ain nak ganggu Abg, tapi x tau knp Ain asyik teringat dia sejak kebelakangan ni. Bila Ain cuba coupel dgn org lain, ain selalu teringat pd Abg.

Kalau Ain ditempat Kak Sue, Ain sanggup kongsi suami Ain, sebab Ain tahu Ain dah lukakan hati kekasihnya. Ain tahu Ain bersalah sebab tu Abg tinggalkan Ain, tapi Ain tak diberi kesempatan pun untuk jelaskan apa yang berlaku sebenarnya pada Abg.

Ain tak mahu apa-apa dari Kak lagi, cuma ain mahu abg fikir semula apa yang pernah Ain dengan dia lalui sejak sekolah lagi.

Kalau ada jodoh lagi Ain dgn Abg, Ain masih terima Abg, dan hormatkan dia mcm dulu. Syg dia mcm dulu. Ain sanggup berkongsi Kak. Maaf sebab berlaku jujur, tapi Ain x mahu tipu diri Ain lagi yang Ain memang masih sygkan Abg mcm dulu.

Terpulang kat kak nak fikir apa dan cakap apa tentang Ain.
Mangkuk hayun punya Ain. Nak tau apa Kak-Sue-Bukan-Nama-Sebenar reply?

Siapa yang lukakan hati siapa.... saat saya menerima suami saya dalam hidup saya.... antara dia dah x ada apa2kan? awk dh ada jantan lain masa tuh kan? so?????? nak kata saya lukakan hati awk....

Ain selama ni saya cuba buat baik dgn awk, x mahu bermusuh dgn awk.... tapi????????????????????awk????? awk bertindak mengalahkan betina yang terdesak ank berlaki.... ke awak ni jenis kelapa dh ditebuk tupai..... terdesak sangat nak cari lelaki yang nak jadi pak sanggup, so awk cari suami saya???????????????????

Ain sy tak terhagak2 nak print semua nie dan bagi pada Ayah awk..... awk tentu tak mahu semua nie kecaoh mcm tuh kan????

bawak2 lah sedar diri tuh Ain.... dalam hidup lelaki dia bukan perlukan wanita muda dr dia, atau sekadar cantik.... dia juga perlukan isteri yang bijak..yang cerdik, yang tak memeningkan kepala dia!!! awk mampu????? saya dah ubah Ahmad 360 darjah dari yang awk tinggalkan......lepas tuh senang2 awk nak ambik apa yg saya ada??

kenapa masa dgn awk...awk tak ubah ikut apa yg awk mahu???????

pikir sendirilah ain...jgn jadi mcm ppuan x ada maruah!!!!

Kak-Sue Bukan-Nama-Sebenar akan pulang ke kampung untuk berjumpa dengan keluarga Ain Desperado ini.. Kita tunggu apa yang akan berlaku selepas ini. =.='

Pehh...dah macam telenovela dah I rasaaaa... Huhu. :-P

32 comments

Hati Tisu said...

saye sokong kak su !

C!k LaYLa PiPi GeBu said...

aahhaha..itu budak tak matang ke?? adoiii... harap kak sue bukan nama sebenar bleh bertahan...

adoiiiyaaaii..tak sabar nak tunggu next entry....

cahayachenta said...

wayhhh,,, sakit nya hati akak bc email budak ain ni... awat sampai mcm tu...

fara said...

itu adalah yg sebaik-baiknya.. jumpa parent budak tak matang tu.. bio parent dea brain-wash dea.. susah2 sgt, kawenkan jew ngan pak iman bini 3.. nak bermadu sgt kan... hambek! hambek!

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

gile sial mult die..long kang betul minah tu//hangen betul

-✿Ayu✿- said...

buat ape yg terbaik demi rumah tangga kak su... mane ade pompuan dlm dunia ni yg sanggup bermadu... ain mmg sng nk berkata-kata sbb die nk miliki suami kak su...

syasya❤ said...

mak aih~pompuan ni sihat idak~
gile langsi oh !

cheq sue dieyha said...

naik angin ase baca email ain nih!

♥yaya budak suka embun♥ said...

AIN!! sape nak kongsi suami ngan ko!! ahahahaha...

adessssss...saba bynk2 la kak sue...

ikut sedap jer sanggup berkongsi kasih ye...=.='

Aeen said...

pergh...budak xtau malu tol la...mmg desperate betul...ish..gerammmmmm...

yaya kechiq said...

haha ain gila . sanggup berkongsi suami konon . kau sedar tak tu suami sape .

go kak sue ! jumpa je family ain tuh . tunjuk sekali bukti email + msg .

farahroslan said...

ya Allah. sampai cmni skali. ape lah
ain tu, sepatutnye dye tak boleh ckp macam tu.
mmg nmpak mcm ade yg tak kne nan ain tu.

dye asik nak org pikir kalau berada dlm situasi dye
tp dye langsung tak pikir kalau dye dalam situasi kak sue tu

tak patut dye buat sume ni



semoga kak sue sentiasa tabah dlm sume ni.

Natasha said...

lu langsi....lu mati#

Encik Psychopath said...

team kaksu.

..priNceSs aMiSsa.. said...

adew jugak perempuan macam ain nie lagi dalam dunia skrg nie..igt kn dlm tv jew adew kes2 mcm nie..ish2..sedap2 jew die nk kongsi laki ngan org..boley ckp arh..sbb die tak kat tmpt kak sue tu..sape yg sanggup berkongsi laki beb!
mmg desperate sggh ain nie..sadis =_=

nur said...

hahaha.. wat de fish la ain tuh.. hahahah.. menjatuhkan martabat perempuan ja. go kak sue! report ja semua!

nellyn lover purple said...

omg .. gilax lr ain ne ... x taw malu apa .... memang tak matang ... yg da lalu tu lalu lr .. wat pa nak kenang semua ... tak pandai fikir agaknya ... hish ... bikin malu perempuan oO budak ne ... wat urg naik marah oO ...

Rowena Chasez said...

uishhh..
i baca setiap entry pasal kak su nie..
tak sabar nk tau ending dia .
hehee~

mama ikhwan & Ikha said...

intan... akak rasa bidak tu dah kena tebuk.. pastu tuduh si hubby kak sue tu bertanggung jawab... tak sabar nk tgk ape kesudahannnya mesti ye nim..

nina suhaina said...

pergh..semoga kak su tabah menempuhi dugaan..go kak su..tak sabar nak tunggu ending..

emieysandra said...

mmg xthu malu pompuan nih. sokong kak su!

::ienafazlyna:: said...

baru ari ni i sempat bace dri 1st part..pergh..sentaplah ngan minah Ain nie..kalau i kat tempat Kak Sue, i ajak je husband i g jumpe si Ain tu, pahtu ckp depan2 die..setakat email2 nie maybe die xrase sgt..kalau ckp bg betul2 kat muka dia, bru die sedar dri mimpi die tu...tak suka pempuan mcm nie

Lovely Emy said...

haah la yang, macam sinetron pulak, hehehe, oke, tgu update lagi, xsabar, tapi xnak komen apa2 :)

lula said...

x sabar nk tau ending yee..boleyh buat novel nie!!!!

QuiNn ZhOuRa said...

Suruh kak sue bg url blog intan kat ain desperado tu pelisss. Biar dier sedar diri sikit...! Ee geramnyerrr

♥Miss Farah♥ said...

Rasa nak bagi penampor je kat si Ain tu hahaha..

cikpepel said...

da makin hot ni.. hebat kak sue bukan nama mempertahankan rumahtangga dia.....

an ain...tlg lah..madu tu tak seindah mana pun.... nak2 pulak awak tu je yang melebih...

♥_♥cahaya fatiha♥_♥ said...

angkat tangan untuk kak su!!!!!!!!

Nur Hafiza Rahsid said...

hiyarghhhh!ain ni apesal ni??meroyan ke ape/azan kat tinge kang!

Pojiepooh Abdullah said...

Pompuan gila!
Desperado!!
Nampak sangat tak laku kan!
Sedeyhhh!

PojiePooh; Hanya Satu...

NoRMa aZurA iSMaiL said...

haisshhh, xfaham tol la ngan ain nih..perempuan jenis apa la...

dier pun pempuan jugak...xkan xfhm???sekarang mintak nak berpoligami..ingat senang kew??

sekarang pun da mcm2 perangai....hampeh tol

Mashitah Rahim said...

ain ni memang betul-betul selfish. dia asyik nak orang cuba bayangkan kalau berada di kedudukan dia yang sekarang tapi dia sendiri tak cuba nak fikir tentang perasaan orang lain macam mana. dia macam dah terdesak je. ni mesti ada apa-apa yang dia dah buat sampai jadi terdesak cari suami kak sue tu. eish3...

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13