Saturday, June 25, 2011

.ain si perempuan desperate #4 - print screen

.

NURUL AIN, 
YOU ARE SO JERK!

34 comments

mrs. heartless said...

tak sedar diri gila. perangai mcm tu dia ingat Allah nak bg dia anak ke?

Hana Farhana said...

sengal la prempuan nie.aii.x kn tnye pun meaning dy 2 still syg...x slh pun nk brtanye khabar..tok sah la menagih pada yg x sudi...trime la hakikat..kalu lelaki 2 btul sygkn prmpuan 2..dy sndiri wt ape sja tuk cri prmpuan 2 blik..tp x pun..prmpuan 2 je trhegeh2..alahai...ape la ssh sgt nk trime hakikat... -____-"

LeeDya said...

eiii....kite duk bace je...x rase nak komen lg...tp si ain nih mcm dh melampau.....kang aku santaukan kang......aishh bengang betul....

adib said...

noob punye pmpuan..meroyan le tu..

Be Tasya said...

gilalah pompuan uw haha mmg desperate sgt weyh, you must do something lah :)

Chocolate Strawberry said...

gila punya betina !

chenthagila said...

pompuan ni konfiden je boleh ngandung. ke dah ngandung skang? sebab tu meroyan sgt nak laki org.


bitch!

dak eina said...

dh mcm xde laki lain je.. please la ain!!!

-✿Ayu✿- said...

eee...makin menjadi2 plk si ain ni... kak su kne careful dgn die nih...die dah ckp akan buat ape sje utk dpt suami kak su... meroyan ke ape pompuan nih...aih...

FARAH IZWANI RAMLI said...

haih.
sakit ati pulak haku dengan perangai ain yang tak paham bahasa ni lah.
grrrrrrrrrrrrr

FatinSyahirah said...

ain ni makin lama makin melampau lak. makin gila. nauzubillah, mintak diri sendiri dijauhkan daripada berlaku macam ni. hehh. ramai sangat orang yang berani tak bertempat sekarang.

♥yaya budak suka embun♥ said...

adesssss..apsal la rasa nk tumbuk je si ain tu??!

honey roses said...

nme i pun nurulain gak, tp i bukan nurul ain yg disebutkan di atas okayyy.. hehe..

btw, pompuan tu sakit ke ape? sian dia... meh, biar i bg ubat. ubat penampar! mesti pasni okay trs. buat malu pemegang nme nurulain kat dunia ni jek! huh...

NoRMa aZurA iSMaiL said...

confident gilew bley mengandung..belum kawin da confident bley kawin..mana tau??

semua tu di tangan ALLAH, DIA yg tentukan bukan nyer kiter...

Myra Anne said...

bodoh benar si ain ni yek? haishhh! buat malu kaum jek.

nellyn lover purple said...

ong ... apa masalah budak ne .. betul2 x ada otak kot ... dasar ____ , huh mls nak sambung ...

PrinCess said...

akhirnye die terlampau terdesak dengan mengatakan nak bg baby.. hello ain.. awak tuh if berkahwin dengan abg pun.. belum tentu di kurniakan baby oleh ALLAH.. cakap besar je lebih.. mane die tau nnt die boleh bg baby.. asal dengan perempuan ni.. benci 10000000000000000000x pulak aizie tgk.. tgk sangat terdesak smpi cakap "ain boleh bagi abg baby",,, bajet abg tuh akan kawen dengan die la bila die cakap camtuh.. lagi abg tuh benci die cakap bini die macaam3 ade la.. bodoh la perempuan ni..

cikpepel said...

aaaaarrrr...rasa nak lempang bertubi tubi sekarang......

tolonglah sedarkan diriiiii...

kalau btul laki tu nk dia....msti da trus g cari dia..watpe tnya org lain..

♥_♥cahaya fatiha♥_♥ said...

ala ain, ko ingat ko ugut2 macam tu kaksu dan suami takut la..? kerek giler... kalu ko terniat nak rampas suami kaksu dengan guna ilmu hitam mengarut tu sekali pun, ko xkan dapat dia sepenuhnya la! TUHAN akan balas satu hari nnti~

ya ALLAH, tabahkan lah hati kaksu dan suami~

..priNceSs aMiSsa.. said...

perempuan yg bernama ain ini adalah noob + jerk..ish..

nur said...

kenapa die terdesak sangat nih?? makin melampau plak prangai die ni. die pk "abang" tuh nak sangat kat die la.

kak su, i think kak su kne buat report la dengan print screen ni. melampau dah mengacau privasi org.

yaya kechiq said...

kalau ada depan mata memang dah tumbuk laju laju si ain nih . aiseh .

mintak kak sue doa banyak banyak supaya Allah lindung diri dia & keluarga . ain gila ni cakap dia boleh buat apa saje utk dapat kan suami kak sue . takot dia guna cara tak elok je . huhu u know what i mean kan .

mama ikhwan & Ikha said...

intan...... suruh kak sue ngadu kat mahkamah syariah... bawa n print skali email2 tu... biar dia kena sekatan undang2.. orang tak tahu malu kena malukan sedemikian.. kuarga dia tu tak tahu ker? hehehe geramnye dapat pompuan camni... ANTI..

aRa ❤ aFiq™ said...

mlampau gle pmpn ni..

Myra Arshad (: said...

nahhhaaii, wahai nurul ain. janganlah desperate sangat okay ! get a life please T_T

✿ emarazali ✿ said...

bangsat betul betine ni. tak tahu malu ke apa. psycho!

emieysandra said...

very jerkkk! cian akak tu, die sbut soal anak lak~

ecadwinkyasha said...

ne yang nak duk komen neyh.geram gila dgn budak ain neyh.eh u baru datang bulan eh ain.suka hati je cakap cam tu.cuba one fine day ada org ckp camtu dkt u....benci lah!.huhu

♥ cik farah ♥ said...

eeeeeeeeeeee....
terok benau...
grrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!

Hati Tisu said...

mak bapak tau tak yang "ain" nih meroyan kan laki orang? such a bangkaigirl lah . bluerk !

Banatul Mujahidah said...

desprado! snggup buat ape sahaje nk dptkn laki org... hmm... tulah org yg x nk terima takdir Allah...

cik Im said...

ak lak emo bc komen pompan nih..
sabau je ar..
buat kak su bukan nama sebenar, akak mgkin ad 2 plhn.
1.repot je kt ayah ain or repot trus kt polis ckp ketenteraman akk terganggu..

2.akk buat xtau je..anggap ain tu xwujud.. n doa kt Allah moga ain cpt2 btemu jodoh.

=.-

cik nur said...

nur bayang kan kalo nur yg kena mcm kak sue nie mmg nur tak kuat la mcm dia nak menghadapi perempuan mcm ain tak suka perempuan mcm nie pentingkan diri sendiri tahu nak bahagia atas kelukaan org lain :(

Aina Sya :) said...

what the hell , perempuan tak malu , perempuan murahan =="

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13