Monday, June 27, 2011

.ain si perempuan desperate #6 - email berbalas antara suami kak sue dan ain!

.




Susah sudah lah tu Nurul Ain
Kesian pulak dekat pompuan ashamni...
=.=

Entry ini atas permintaan Kak-Sue-Bukan-Nama-Sebenar 
untuk peringatan semua.


No offence 
^.^

12 comments

farahroslan said...

terasa cm poyo la plak ain ni.
mental tu.
jgn layan.
dye tak boleh terima kenyataan

♣dya aien♣ said...

kesian..
ni nama nya tak dapat terima takdir..
hmmm..
kesian..
semoga ain sedar kesilapan dia..
n ingt jgn hancur @ kacau rumah tangga org..
hidup ada hukum karma..
zaman sekarang Allah bayar cash..
takde tunggu tunggu lagi dah..
maybe ni la balasan dia if dia penah lukakan hati husband kak-sue-bukan-nama-sebenar..
harap harap husband kak-sue tak termakan pujuk rajuk perempuan mcm tu..

Cik Shiqa said...

alahai... kesian.. tapii.. hope jgn sebar2 kan lg kot.. malu dua2 pihak :)

just pendapat sy, sebab pernah kena mcm ni.. situasi hampir sama.. but, biarlah berlalu :)

dark r0se said...

betul ke tu ainnyer? mang kesian....cam dah sakit mental jek~

nuruashia ♥ said...

pasaiape laaa ain tu susah nak paham org dh ade family..bengap sungguh...geram jeee

Myra Arshad (: said...

duuhhhh. agak2 ain tau tak sis buat entri utk dia? pemessss mak jemaaahhhh T_T

mama ikhwan & Ikha said...

suh kak sue n hubby dia wat report kat mahkamah... org macam ni tak dapat ngan kasar mau guna cara halus...... geramnye....

mojako_ila said...

hadoiiii...ain, jgn la ikut kn prasaan..cri la laki lain..jgn gagu kbhgiaan org..isk..wt kak sue bkn name sbnr sabo jela ek..

D Yatie said...

Ya Allah, kalau saya tak tau la apa saya nak buat. Huhu. Geram betul!

cik nur said...

rasa nya ain psiko la gila laki orang kot hehehe

cik nur said...

rasa nya ain psiko la gila laki orang kot hehehe

FARAH IZWANI RAMLI said...

nape ain desperate tak reply?
takot ke.
memng poyos.

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13