Sunday, June 26, 2011

.ain si perempuan desperate #5 - message dari kak-sue-bukan-nama-sebenar

.

Salam.

Terima kasih kepada pembaca blog intanurulfateha (dot) com

Terima kasih korang semua yang bagi komen dan pendapat. Akak sgt menghargainya, dan ada juga beberapa pembaca dan pengomen disitu yang sebenarnya pembaca dan pengomen blog akak jugak, mgkin kerana nama yang Intan gunakan maka Uolls tak perasan itu akak

Apa pun terima kasih jugak kepada yang sudi add akak kat FB, sebab mereka nak LIVE report tentang apa yg terjadi. (kalau cerita dunia realiti ni blh masuk rncgan cm AF tuh mesti akak menang) hahha.... (tawa dlm duka)

First, kita tak tahu apa yg En Ahmad dh janjikan kat si Ain nie masa dorg bercinta, mgkin jer lelaki ini menjanjikan yang wl apa pun yang terjadi dia akan terus menyayangi dan menyintai ain..Wallahualam. sebab itu maka Ain nie mendesak dan menuntut janji tersebut...mgkin aje mereka byk kenangan terindah -wallahualam, sehingga Ain nie jadi meracau histeria tahap gaban beranak 10 cm nie.....

Apa pun doa dari korg semua amat2 saya perlukan.... Itu kita dengar rintihan hati Ain, kita tak tahu jauh dlm sudut hati En Ahmad mcm mana, mgkin dia juga ada lagi menyimpan hati dn syg tuh kat Ain....- wallahualam, cuma doa adalah ubat dan penawar terbaik, Doa dlm sujud dan selepas salam dr korang amat2 sy hargai.........

Salam kasih syg dari kak-sue-bukan-nama-sebenar untuk kamu semua........

Sedih pulak I rasa... Hmmm... Kak Sue baca komen korang semua.. Dan dia pun sebenarnya seorang blogger. Mungkin korang kenal dan mungkin korang tak kenal.. I tak nak guna nama sebenar sebab benda neh kisah benar dan hal peribadi dia.. Dia yang suruh I kongsikan kisah ni dalam belog I dan mahu melihat pandangan orang luar pulak.

Apa-apa pun, Semoga Kak-Sue-Bukan-Nama-Sebenar tabah. Doa orang yang teraniaya ni, Allah SWT makbulkan.. Akak, kite sayang akak! *hugsss*

10 comments

Hati Tisu said...

taciiiiiiiiiiiing !!!

cik helena said...

kite pong sayang akak!

-✿Ayu✿- said...

teringin nk kenal ngan kak su... kami sentiasa mendoakan kak su... ini adalah dugaan buat kak su...tabahkan hati kak su...

eykameow said...

syg kak sue jugak (bkn nama sebenar).
smoga kamu tabah harungi dugaan perkahwinan ni. ALLAH lg maha mengetahui...dia menguji hamba nya pun sbb dia sayang kan kita, ingat tu... InsyaALLAH semua nya akan kembali ke asal kak... :')

sentiasa mendoakan yg terbaik buat rumah tangga akak & abg. xoxo
be strong!

Bloggie's Owner said...

be strong kak sue mungkin ini semua dugaan dan cubaan dari-Nya tabahkan hati mungkin ada hikmah dibalik semua ini :)

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

bw2 bersabar dn harap akak tenang . .

Natasha said...

Alahhhh ilexx arr kak sue... satu pergi 10 mari ma........... apa susah....hahahahahhaah (x ada simpati tol aku nie).....

Ema Razali said...

kesian kak sue. ain tak patut buat dy mcm tu :'( cari lal lelaki lain.

FARAH IZWANI RAMLI said...

kak sue bukan nama sebenar harus tabah. :)
pukul jek minah tak sedar diri tu.

Lovely Emy said...

yup, be strong kak su, betul kita xtahu apa yg en ahmad dah janjikan kat ain tu. tetiba teringat cerita khurafat. kan ppuan tu meracau racau macam xde pedoman nak suami org. sentiasa berdoa. tuje~.

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13